Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Εβδομάδα απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς



Στάσεις εργασίας και απεργίες ξεκινούν από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις στο λεκανοπέδιο να εξελιχθούν μετ' εμποδίων με το επιβατικό κοινό να χρειάζεται να εξοπλιστεί με αρκετή υπομονή.
AdTech Ad

Αναλυτικά:

-Την Τρίτη 12/09 στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό από τις 21.00 έως την λήξη της βάρδιας.
-Την Τετάρτη 13/09 τα λεωφορεία θα έχουν στάση εργασίας από την αρχή της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας.
- Την Πέμπτη 14/09 θα έχει 24ωρη απεργία στον Προαστιακό. Τα δρομολόγια του Μετρό (Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο δεν θα εκτελούνται).
- Την Παρασκευή 15/09 στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό από τις 12.00 έως τις 15.00
"Διεκδικούμε να καταργηθεί ΤΩΡΑ ο αναχρονιστικός θεσμός της «συνέντευξης», να καθιερωθούν αντικειμενικά, αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια επιλογής για τοποθετήσεις, μεταθέσεις και προαγωγές, που θα διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των εργαζόμενων, να προχωρήσει η ριζική αλλαγή του Κανονισμού Εσωτερικής Οργάνωσης & Λειτουργίας, ώστε να διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας και να καθορίζεται με αδιάβλητες διαδικασίες η εργασία και εξέλιξη όλων των εργαζόμενων, να υπάρξει υπηρεσιακή εξέλιξη για όλους τους εργαζόμενους και να γίνει καταγραφή των κενών θέσεων εργασίας." αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/evdomada-apergiwn-sta-mesa-mazikhs-metaforas.4841014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου