Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

(Που είναι ο υπερήφανος κόσμος του Ολυμπιακού; Οι Μαρινάκης και Μώραλης θα αλλοιώσουν τις γαύρικες ψυχές μας); «ΟΧΙ» ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-HΡΑΚΛΗ

aek-paok-pao(Παρ. 3/7/15 - 13:20 - 19:15)
«ORIGINAL 21», «ΘΥΡΑ 13», «ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10» ΚΑΙ 18 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Θέση υπέρ του «όχι» παίρνουν οι φίλαθλοι τριών μεγάλων συλλόγων, της ΑΕΚ, τουΠαναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενόψει του επερχόμενου δημοψηφίσματος της Κυριακής (5/7).

Η «ORIGINAL 21», ο ιστορικός σύνδεσμος της «Ένωσης», καλεί τα μέλη της σε προσυγκέντρωση, προκειμένου να δώσουν οργανωμένα το αγωνιστικό «παρών» στην αποψινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα (στις 7:30 μ.μ.). Από την πλευρά τους, οι φίλοι του τριφυλλιού «έντυσαν» με πανώ τα γραφεία τους στη Λ. Αλεξάνδρας και με τα συνθήματα που είναι γραμμένα σε αυτά καλούν το λαό να μην προσκυνήσει και να αντιταχθεί στο μνημόνιο, ενώ δεικτική είναι η αναφορά τους στο ρόλο που παίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Από την πλευρά τους, οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά, με ανακοίνωση που υπογράφουν 18 σύνδεσμοι, τονίζουν ότι θα ψηφίσουν «όχι» την Κυριακή.
Πανώ στα γραφεία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού
Η ανακοίνωση της «ORIGINAL 21» αναφέρει τα εξής:

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΟΣ
«Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός... Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή!
Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι και προσκυνημένοι. Το ραντεβού μας αύριο στο Δωματιάκι μας στις 18:30 και ΟΛΟΙ μαζί κατηφορίζουμε για Σύνταγμα με ενδιάμεση στάση την αγαπημένη μας πλατεία».

Ακολούθως παρατίθεται η ανακοίνωση των 18 συνδέσμων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
«Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε εμείς.
Εμείς που είδαμε τους εαυτούς μας να μένουν άνεργοι ή να δουλεύουν για 400-500 ευρώ το μήνα, εμείς που είδαμε συγγενείς και φίλους να μεταναστεύουν μαζικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, εμείς που είδαμε ουρές χιλιομέτρων έξω από τον ΟΑΕΔ, εμείς που είδαμε ουρανοκατέβατους τραπεζίτες να προσγειώνονται στην πρωθυπουργική καρέκλα.
Εμείς που είδαμε ειδικούς τεχνοκράτες να συμβουλεύουν αυτούς που δεν είχαν λεφτά για το επόμενο γεύμα τους, να κάνουν οικονομία. Εμείς, οι "άτυχοι της υπόθεσης", η χαμένη γενιά που θυσιάστηκε για να σωθούν ντόπιες και ξένες τράπεζες, δεν περιμένουμε κανέναν πολιτικό και κανένα κόμμα να μας πει τι θα κάνουμε: Θα σεβαστούμε την αξιοπρέπεια μας και τις αρχές που χαρακτηρίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σήμερα, αύριο, την Κυριακή, αλλά και πάντα...
Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ, αλλά σεβόμαστε και αυτούς που έχουν την αντίθετη άποψη. Στην τελική αυτό που έχει σημασία είναι η ομοψυχία όλου του λαού, τόσο πριν όσο και μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΘΥΡΑ 4, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΤΟΥΜΠΑ, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΒΑΛΑ, "LEMMY" ΕΥΟΣΜΟΣ, ΚΥΜΙΝΑ-ΜΑΛΓΑΡΑ, ΕΔΕΣΣΑ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ».
«ΟΧΙ»ΑΛΛΟ "ΣΩΣΙΜΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Σαφή τοποθέτηση για το επερχόμενο δημοψήφισμα πήραν (και) οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή. «Με το όχι σπάμε το φόβο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αυτόνομη Θύρα 10».
 
Το δικό τους μήνυμα ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής έστειλαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή.
Μετά απ' αυτούς του ΠΑΟΚ , της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού οι αντίστοιχοι του «Γηραιού» πήρανξεκάθαρα θέση υπέρ του «Όχι».
Σε ανακοίνωσή τους λοιπόν σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι «δε θέλουμε άλλο σώσιμο», ενώ καταλήγουν ότι «με το ΟΧΙ σπάμε το φόβο κι οι κυβερνήσεις φοβούνται τους λαούς που δεν φοβούνται»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σε όλες τις μάχες των καιρών μας, ήμασταν παρόντες, σε κάποιες από αυτές μάλιστα ήμασταν οι πρωταγωνιστές. Ήρθε η στιγμή ίσως για την κρισιμότερη μάχη, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρόλο που το δημοψήφισμα διχάζει όπως και να χει την ελληνική κοινωνία εμείς παίρνουμε θέση σαφή και ξεκάθαρη!!!
ΟΧΙ!!!
- Δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η επόμενη μέρα με το ΟΧΙ, δεν συμφωνούμε καν μεταξύ μας στο ποιά θέλουμε να είναι η επόμενη μέρα. Σε αυτό που συμφωνούμε όμως είναι στο τι δεν θέλουμε και αυτό που δεν θέλουμε συμπυκνώνεται στο ΝΑΙ!
- Δεν θέλουμε άλλες αδικίες σε βάρος των φτωχών για το όφελος των πλουσίων.
- Δεν θέλουμε να μαζεύουμε λεφτά για να βγάζουμε φίλους μας από τα κρατητήρια λόγω χρεών.
- Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους φίλους μας οι οποίοι μετανάστευσαν.
- Δεν θέλουμε άλλο τα κανάλια της διαπλοκής να ορίζουν το μέλλον μας.
- Δεν θέλουμε άλλη "δημοκρατία" τέτοιου είδους.
- Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τα ξεπλύματα εργατοπατέρες της γσεε να στρατεύονται με τους βιομηχάνους ζητώντας από τον λαό να ψηφίσει αυτά εναντίων των οποίων υποτίθεται αγωνιζόταν με εθιμοτυπικές απεργίες.
- Δεν θέλουμε να χαντακωθεί κάθε διεκδίκηση για τις επόμενες δεκαετίες και μάλιστα με την έγκριση του ελληνικού λαού.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ "ΣΩΣΙΜΟ"!!!
Με το ΟΧΙ ο λαός κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός, ένα άλμα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί κανένα κόμμα και καμιά κυβέρνηση γιατί πολύ απλά το άλμα αυτό ξεπερνά πλέον το πολίτικο σύστημα ολόκληρο.
Με το ΟΧΙ σπάμε το φόβο και οι κυβερνήσεις φοβούνται τους λαούς που δεν φοβούνται»!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=21168:aek-pao-paok&catid=67:texnes&Itemid=193


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου