Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ο Καίσαρας και οι πασσαδόροι αυτού


Δεν μπορεί να υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι μα όλοι οι μηχανισμοί κατά διαταγή έχουν τεθεί στην υπηρεσία του Τσίπρα και της σφηκοφωλιάς του Μαξίμου.
Με αντίτιμο την πλήρη εκχώρηση της χώρας έλαβε ως αμοιβή να γίνει ο απόλυτος μονάρχης του προτεκτοράτου.Όλοι οι μηχανισμοί με κάθε τρόπο θα υπηρετούν αυτό το σκοπό.Βασικός βοηθός η Ν.Δ.που μέχρι και αρχηγό ΔΕΝ θέλει και συμπληρωματικά ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ.Mα η κατάντια του είναι το αγκάλιασμα με τον "αυριανισμό" του Κουρή.


Ο εξουσιαστής-καίσαρας χρησιμοποιεί με τους βοηθούς του τακτικές και μεθόδους που είναι γνωστές παλαιόθεν.Τα κύρια χαρακτηριστικά τους εκβιασμοί,καλυμμένες απειλές,σπίλωση.Όταν τρέχουν αυτά δεν πρέπει να γίνεται αντιληπτό ότι εκτελούνται εντολές του Καίσαρα.Αυτός πρέπει να είναι όχι μόνο καλά κρυμμένος αλλά να παρουσιαστεί και ως ανώτερος από τις αθλιότητες που όμως με εντολή του έγιναν.
Θα σημειώσω μερικές πρόσφατες περιπτώσεις κραυγαλέες που πιστοποιούν τα ανωτέρω.
1.Περίπτωση Κορωνάκη.Τον ξέρετε φαντάζομαι αυτόν τον κακομούτσουνο που παριστάνει τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.Εντελώς τυχαία τη μέρα της ψηφοφορίας της Κ.Ε. έσκασε ερώτηση από 
βουλευτές της Ν.Δ. αν είναι ανυπότακτος.Ο κακομούτσουνος το έλαβε το μήνυμα.Ή ψηφίζεις μαζί με το γελοίο σου γκρουπούσκουλο τη πρόταση του Τσίπρα ή καθαρίζεις τουαλέτες σε στρατόπεδο στον Έβρο.Ψήφισε με χέρια και με πόδια.Οι βουλευτές της ΝΔ υπηρέτησαν λαμπρά την επιθυμία του Καίσαρα.

2.Περίπτωση Βαρουφάκη.Εδώ δεν χρειάζονται πολλά.Αφού κατ' εντολή του Καίσαρα παραιτήθηκε,κατασπαράσσεται για μέρες πολλές ο πρώην υπουργός του που δηλώνει εξαρχής ότι ο Τσίπρας ήταν εντολέας και γνώστης των πάντων,ο Καίσαρας αφήνει να ολοκληρωθεί η διαπόμπευση και μετά από βδομάδα πάλι ως απάντηση σε ερώτηση της Ν.Δ. δέχεται να παρουσιαστεί και να παραδεχτεί. Κατόπιν εορτής βέβαια και αφού ο Βαρουφάκης ψήφισε ΝΑΙ ως δείγμα υποταγής,Το γλέντησε ο Καίσαρας.

3.Βία και καταστολή.Αφού κάλυψε τους πραιτοριανούς του αγαπημένου του  Πανούση για την επανάληψη των γνωστών παρακρατικών μεθόδων στις 15/7/15,αφού στη συνέντευξη του παρίστανε την αθώα παρθένα σε βαθμό γελοίο,μετά διέταξε ΕΔΕ!! που τα αποτελέσματα της τα ξέρουμε από πριν κι εμείς κι αυτός.

4.Περιπτώσεις Βαλαβάνη,Λαφαζάνη,Κωνσταντοπούλου κλπ.Επειδή δεν προσκύνησαν τη προδοσία του το άλεσμα θα συνεχίζεται.Όπως κάθε Καίσαρας/εξουσιαστής είναι από φοβικός έως έντρομος και απ΄ότι φαίνεται περισσότερο φοβάται την Κωνσταντοπούλου.Γι' αυτό εδώ έχει ρίξει βαρέα όπλα.Εκτός από τα γνωστά ΜΜΕ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ έχει δοθεί εντολή σε υποτακτικούς υπουργούς αλλά και στους παρακοιμώμενους Παππάδες πατήρ και υιό. 

Θα δούμε πολλά επεισόδια στο μέλλον.


Θυμίζω μόνο ότι πέραν του μνημονίου ΠΡΕΠΕΙ να παλέψουμε ενάντια στην "ενός ανδρός αρχή"που είπε ο Γλέζος πριν λίγες μέρες, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ, αφού γνωρίζει πως διορίζει το Ιερατείο τους υπαλλήλους του. Κι αυτός ο Καίσαρας διορίστηκε επειδή δήλωσε απόλυτη υποταγή και εκχώρηση των πάντων που οι προηγούμενοι δεν μπορούσαν.


http://lysippos-mustang.blogspot.gr/2015/07/blog-post_94.html

2 σχόλια:

  1. Προς ΟΛΟΥΣ: Vae Victis !!!
    Τα λέει .... ΟΛΑ !!
    Αυτό το .... Λατινικό λέγαμε ως Λατίνοι ... Εραστές (Τρομάρα Σας) στο ταβερνάκι στην Ωραία Και Διαχρονική ΒΑΡΚΙΖΑ !!!

    Και που σαί, όπως ο Κωστάκης Κ. Ζήτησε Δημόσια Συγνώμη από το Σημίτη, όταν έγινε Πρωθυπουργός, επειδή αποκαλούσε ως Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το Σημίτη, Αρχηιερέα της Διαπλοκής, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο .... ΜΙΚΡΟΣ (πράγματι Μικρός), να ΖΗΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ:
    α) Σαμαρά
    β) Τζέφρι
    γ) Βενιζέλο
    δ) Νευρασθενικό (εσείς .. ξέρεται ποιόν)
    ε) Παπαδήμα
    ζ) και όλους του σκουπιδιάριδες του σκουπιδότοπου που λέγονται ... "Θεσμοί", μάλλον έπρεπε να λέγονται ... ΔΕΣΜΟΙ, διότι Έδεσαν τον Ελληνικό Λαό ως προβατάκι, κατσικάκι για Σφαγή στον "Θεό" Τους ! Και Εσείς Ξέρεται Τι Εννοούμε !!

    Γιαυτό ... Μικρέ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !!!

    Εμπρός Ξεκίνα ! Και στα τέσσερα (4) παρακαλώ μαζί με τον Πάνο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΞΙΜΟΥ ταιριάζουν οι στίχοι της Σατραπείας του Καβάφη :
    Και τι φρικτή η μέρα που ενδίδεις,
    (η μέρα που αφέθηκες κ’ ενδίδεις),
    και φεύγεις οδοιπόρος για τα Σούσα,
    και πηαίνεις στον μονάρχην Aρταξέρξη
    που ευνοϊκά σε βάζει στην αυλή του,
    και σε προσφέρει σατραπείες και τέτοια.
    Και συ τα δέχεσαι με απελπισία
    αυτά τα πράγματα που δεν τα θέλεις.
    Άλλα ζητεί η ψυχή σου, γι’ άλλα κλαίει·
    τον έπαινο του Δήμου και των Σοφιστών,
    τα δύσκολα και τ’ ανεκτίμητα Εύγε·
    την Aγορά, το Θέατρο, και τους Στεφάνους.
    Aυτά πού θα σ’ τα δώσει ο Aρταξέρξης,
    αυτά πού θα τα βρεις στη σατραπεία·
    και τι ζωή χωρίς αυτά θα κάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή