Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

(Ηθικός αυτουργός ο Πανούσης)! Καρέ-καρέ η βίαιη προσαγωγή διαδηλωτή: Τον χτυπούν και τον σέρνουν στον δρόμο

Καρέ-καρέ η βίαιη προσαγωγή διαδηλωτή: Τον χτυπούν και τον σέρνουν στον δρόμο

Εικόνες ντροπής κάνουν τον γύρο του διαδικτύου όπου αποτυπώνεται καρέ-καρέ η βίαιη προσαγωγή διαδηλωτή, στις 3 Ιουλίου, ημέρα συγκέντρωσης στο Σύνταγμα υπέρ του «Όχι».


Στο οπτικοακουστικό υλικό εμφανίζονται αστυνομικοί να περικυκλώνουν τον διαδηλωτή που είναι πεσμένος στο έδαφος και πιθανότατα τραυματισμένος, να τον γρονθοκοπούν, εν συνεχεία να τον σηκώνουν και να τον σέρνουν στον δρόμο.

Το βίντεο ελήφθη από την οδό Όθωνος στο κέντρο της Αθήνας. 


Πηγή βίντεο: vnousis

http://www.zougla.gr/greece/article/kare-kare-viei-prosagogi-diadiloti-ton-ktipoun-ke-ton-sernoun-ston-dromo

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Δελαστίκ ! Φίλε Μπογιόπουλε !

    Το τι εκτιμάς Εσύ, είναι Αδιάφορο από μια πραγματικότητα που -Ενδεχωμένος- έρχεται ! Το "Ενδεχωμένος" εφάπτεται ενδεχωμένος στην Κατανόηση των Πραγμάτων, και η Αλλαγή της Ροής Τους !
    Το "ΟΧΙ" Σάρωσε τα Πάντα- Συμφωνούμε, Αλλά μόνο σαυτό !
    Φίλε μου ! "Εάν Ζείς χρόνια" σαυτόν τον Τόπο, (και συγνώμη για το ύφος), θα Πρέπει Να ξέρεις ΟΤΙ η Επαναπάυση στο "ΟΧΙ" εγκυμονεί Μεγάλους Πατριωτικούς Κινδύνους ! Βλ. Εμφύλιο που μας φέραν οι φίλοι μας οι Αγγλοαμερικάνοι, Βλ. ΕΔΑ/Λαμπράκη, Βλ. Αποστασία Μητσοτάκης - Χούντα 67 με τα ολέθρια Αποτελέσματα, μόνο μερικά σου γράφω !!

    Εσύ τι πιστεύεις ;; Ότι το Σαθρό και κυριολεκτικά βοθροσύστημα που μας διαφεντεύει με της Ξένες Πλάτες, είναι ... Δημοκρατικό ;; Θα Σεβαστή το "ΟΧΙ" του Ελληνικού ΛΑΟΥ ;; Εάν το πιστεύεις αυτό, τότε είσαι μέρος, συνειδητά ή ασυνείδητα, είναι αδιάφορο, μέρος και τμήμα του Αυτού Ανθελληνικού Συστήματος, και ο Αυτοπροσδιορισμός Σου ως Αριστερά/ός είναι .... Μόδα !!!

    Αυτοί Είναι ΕΙΣ θέση να πάνε, με εντολές των Εξωελλαδικών τους Leader, σε Πραξικόπημα και Εμφύλιο !! Σου Θυμίζω τι λέγαν οι "Αριστεροί" 2-3 μέρες προτού φέρουν τα Αμερικανάκια την Χούντα το 67 !!

    Και Επειδή πέρασες και Εσύ και πολλοί Άλλοι από το ΚΚΕ ..... Μόνο Εγώ γλύτωσα από την Σκοτοδίνη Του ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή