Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Συμπερασματικά από το Σύνταγμα


Ως αυτόπτης σχεδόν σε όλες τις συγκεντρώσεις από το 2010 έως σήμερα μπορώ να βεβαιώσω ότι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το ΟΧΙ ήταν κάτι περισσότερο από μεγαλειώδης.Όχι μόνο στο πλήθος αλλά και στο ηθικό.Διάβαζα κάπου ότι  ηλικιωμένοι την παρομοίαζαν με την συγκέντρωση στην απελευθέρωση τον Οκτώβρη του'44.Δε ξέρω πόσο βάσιμο είναι αυτό.


Διαπίστωσα την απόλυτη απαξίωση των ΜΜΕ από τον κόσμο.Ο ρόλος τους έχει εξουδετερωθεί, χλευάζονται και γελοιοποιούνται από τον καθένα.Ο τρόμος που θέλουν να σπείρουν δε τους βγαίνει με τίποτα.
Διαπίστωσα όμως κι έναν ριζοσπαστισμό τεράστιο σε όλες τις ηλικίες που μόνο η ανάγκη μπορεί να προκαλέσει.Αυτό νομίζω μπορεί να βοηθήσει ή να πιέσει προς αποφάσεις τολμηρές άκρως απαραίτητες για μια κοινωνία ρημαγμένη.


http://lysippos-mustang.blogspot.gr/

3 σχόλια:

 1. Εδώ ξεθάψαν τον κουρασμένο, τον Βούδα της πολιτικής, το εφευρέτη του Play Station, στον Λαλιώτη θα κολλήσουμε ;; Από πότε ο Λαλιώτης είτανε αριστερός ; Το ΥΠΕΧΩΔΕ το ... Έφαγε, όπως λέει και το άσμα "Τα λεφτά τα Λεφτά" ! Εμείς περιμένουμε ακόμη, αυτό το Ανθελληνικό Σύστημα, με μέσον την "Εκκλησία των Βογιάρων" να ξεθάψουν και άλλους "Εθνάρχες κ. Ελληναράδες" για να πείσουν τον Λαό των Ελλήνων, πιό είναι το "Συμφέρον" των Ελλήνων !
  Για να μήν όμως παρουσιάζονται ακόμη μάλλον και ΑΥΤΟΙ του ΟΧΙ θα ναί !!!
  Διότι μόλις άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλά με τον Ήσυχο, προτίμησαν από Ντροπή και μόνο να παραμείνουν εκεί που είναι και να μην βγουν στα Ξενόφερτα και Ανθελληνικά TV για να Γκαιμπελίσουν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΚΟ των Αλητήριων Γραβατομένων Ρουφιάνων, Μητσοτακαίων και όχι μόνον !!!

  ψίτ-ψίτ Καναλάρχες, ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ της Αδείες Σας Αναδρομικά και ΜΕ ΤΟΚΟ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλοι μου, Αδέλφια μου !

  Ως τα Πέρατα του Κόσμου, Ως την Άκρεια της Γης φτάνει .... ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!

  Αγκαλιάζω ΟΛΟΥΣ του ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλοι μου, Αδέλφια μου !

  Ως τα Πέρατα του Κόσμου, Ως την Άκρεια της Γης φτάνει .... ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!

  Αγκαλιάζω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή