Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τελευταία απόφαση Βαρουφάκη: Τέλος ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου


Με απόφαση του Γ. Βαρουφάκη που παραιτήθηκε από τη θέση του υπ. Οικονομικών, προκηρύσσεται η θέση του Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ) για 5ετή θητεία και απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωσή της.
Η απόφαση φέρει την ημερομηνία της 2ας Ιουνίου 2015.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ επιλέγεται από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με εισήγηση του Υπουργού Οικονομικών, ύστερα από δημόσια προκήρυξη, με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων (4/5) των μελών της.
"Έχοντας υπόψη...το γεγονός ότι η θητεία του Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) που άρχισε στις 2 Αυγούστου 2010, λήγει στις 2 Αυγούστου 2015 και για την πλήρωσή της απαιτείται η δημόσια προκήρυξη και στη συνέχεια η επιλογή του Προέδρου από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, κατόπιν εισήγησης του ίδιου Υπουργού
Προκηρύσσουμε
Τη θέση του Προέδρου της ΕΛ.ΣΤΑΤ για 5ετή θητεία και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωσή της" αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη εκδήλωση ενδιαφέροντος για πλήρωση της θέσης του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής".
Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε σήμερα, Δευτέρα. Ο Α. Γεωργίου είχε κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια, αλλά δεν παρέστη, επικαλούμενος προβλήματα υγείας,
Ο τέως επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Αν. Γεωργίου είχε κληθεί να καταθέσει επιπλέον στοιχεία για το θέμα του ελλείμματος του 2009.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/teleytaia-apofash-varoyfakh-telos-o-proedros-ths-elstat-andreas-gewrgioy.3563122.html


1 σχόλιο:

  1. Προχωράμε !!

    ... και επαναλαμβάνουμε !!!

    ...... και σείς Παιδιά της Σαμαρίνας ! ΜΗΝ Βιαστείτε να Ξεκινήσεται το Μπλα-Μπλα των Φραγκολεβαντίνων !!!
    Με ΤΟ Πάσο Σας !!! Το Πρόβλημα Ανέκαθεν Αυτοί το Είχαν ! ΔΙΟΤΙ Είχαν το ΨΕΜΑ στο Αίμα τους και το Πολιτικό τους Αίμα !!! Easy !! ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ !!! Την ΒρομοΒοθροΣαπύλα στον Τόπο μας καθαρήστε ως Ηρακλής τους Σταύλους του Αυγεία !!! Easy Ξανά !!!
    Κάνουμε μπανάκι-μανάκι, πίνουμε καφέ, κάνουμε πρωινό, κοιτάμε τα των φίλων και γνωστών μας, ακόμη και των αγνώστων μας, μετά εάν ξέρουμε παίζουμε Σκάκι, στο πρόφι σύστημα δηλ. 40 κινήσεις σε 2 ώρες, ή κάπως έτσι, μετά ρωτάμε εάν είναι ο πιλότος ευδιάθετος και κάνει όρεξη να μας πά μια βόλτα στάς Βρυξέλλας, εάν ΟΧΙ, των περιμένουμε να κάνει κέφι πτήσεις, σαυτό το διάστημα ασχολιώμαστε με τα της Οικογενείας μας !!!
    .... και που στέ .... ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, σκυλιά που γαβγίζουν ρίξτους έναν με το κόπανο, ΟΧΙ μόνο τα ξένα, αλλά και τα δικά μας !!!!

    Σίγουρα μετά το Εκλογικό Θρίαμβο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, πάμε σε ένα σένιο, λαϊκό ταβερνάκι και πίνουμε μια κούπα κόκκινο καλό κρασί και λέμε Βίβα στον Ελληνικό Λαό !!!

    Αντε Εβίβα Ρεμπέτες Εβίβα Παιδιά !!!

    Προχωράμε ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ !!! ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ !!! ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ !!!
    Οι Κακοί είναι Αυτοί ! ΕΜΕΙΣ Είμαστε οι Καλοί ! ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ το ΔΙΚΑΙΟ με το μέρος μας, και το ξέρει ΟΛΗ η ΥΦΗΛΙΟΣ !!!

    Γιαυτό ... Slow !!!
    Στο Σκάκι .... ΔΕΝ ... ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ (γενικά ξέρετε ... Σκάκι ;; για άδικα μιλάω ; διότι μπάλα το ξέρω δεν ξέρετε !!) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή