Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Τσίπρας: Θέλουμε συμφωνία στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής



"Θέλουμε στο αυριανό Eurogroup την καταγραφή της σημαντικής προόδου που έχει γίνει, όμως σε κάθε περίπτωση η επίτευξη της οποιασδήποτε συμφωνίας πρέπει να κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει", τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του στο κυβερνητικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τους υπουργούς για το πως έχει προχωρήσει η ελληνική πλευρά, για τα ανοιχτά θέματα αλλά και τι προσδοκά η κυβέρνηση από το αυριανό Eurogroup. Σύμφωνε με κυβερνητικές πηγές, αυτό που θέλει η Αθήνα είναι η καταγραφή της σημαντικής προόδου που έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα, έτσι ώστε να υπάρξει θετικό μήνυμα ταυτόχρονα και προς την ΕΚΤ για χαλάρωση των ασφυκτικών, οικονομικών πλαισίων της χώρας.
Οι διαφορές σε εργασιακά, ασφαλιστικό και δημοσιονομικά παραμένουν, ενώ όπως έγινε γνωστό στο αυριανό Eurogroup θα εκπροσωπήσει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ μαζί του είναι και ο κ. Χουλιαράκης ως επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρωγνομώνων (ΣΟΕ) και συμμετέχων στο Euroworking Group.
Σημειώνεται ότι τα όργανα του κόμματος (το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας και της πολιτική γραμματείας) που συνεδριάζουν στις 6 στη Κουμουνδούρου  θα ενημερώσει ο ο κ Δραγασάκης σχετικά με τη πορεία των διαπραγματεύσεων.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/tsipras-theloyme-symfwnia-sto-plaisio-ths-laikhs-entolhs.3460198.html


1 σχόλιο:

  1. Σωστά τα λέει ο Παναγιώτης ! Αλλά ΕΜΕΙΣ βρήκαμεαι κάποιο Σχόλιο που τα λέει ακόμη καλύτερα αλλά πολύ ... διπλωματικά ! Θεός φυλάξη, εάν τα έλεγε ... αδιπλωμάτικα !!! Σας το ... παραθέτουμαι προς ... εκτίμηση !

    -------------------------------------------------------------------

    ΑνώνυμοςΤετάρτη, 6 Μαΐου 2015 - 4:24:00 μ.μ. EEST

    Αυτός ο "ΜΑΥΡΟΣ", έτσι τον αποκαλούσαν τον Κάρολο (πηγάζει από τον "Σκοτεινό" όπως αποκαλούσαν τον Εφέσιο !!!), έπαιζε την Ελληνική Φιλοσοφία στα δάκτυλα του όπως παίζουν σήμερα οι Μαχαλόμαγκες το μπεγλέρι τους !!! Γιαυτό Ερμήνευσε με Ελληνική ΦυσικοΜαθηματικήΦιλοσοφία ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ! Και ΥΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ τον ΑΛΛΟΝ που και Αυτός είτανε ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" Ελληνική Φιλοσοφία (όλους τους ... δρόμους και υφές της !!) Τον Βλαδίμηρο !! Το ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ (οι ΕΛΛΗΝΕΣ) το βλέπουμαι ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - στο Τίποτες και Πουθενά !!!!

    Μια Απλή ... Απόλυτη ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ η κάτωθεν !!!


    Alea iacta est ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΦΕΡΑΝ !!!

    «Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ»,

    Οποιος και Οποιοι, κόμματα ή πρόσωπα ασπάζονται την άνωθεν φράση, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ και είτανε οι "γραβατομένοι" ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ. ΕΘΝΟΥΣ ! Προδίδουν το πραγματικό τους ρόλο και τί είδος κάλυμμα έχουν !! Τους καλλύπτουν οι Δυνάστες του Ελληνικου Λαού, ανέκαθεν και διαχρονικά ! Αυτοί οι "Ελληνες" είναι τόσο ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ! Δεν μιλάμαι για "κόκκινες γραμμές", "τεθλασμένες γραμμές και καμπύλες" !! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΒΗ ΤΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ! Από ΕΜΑΣ περιμένουν την Λύτρωση τους, αλλοίως θα ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, τόσο σαν Χώρα όσο και σαν Εθνος !! Και για να τελειώνουμαι, η φράση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνειη", ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ που υπήρξε !!! Διότι είτανε ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ και ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από το "1821" !!! Και εάν η @ΔΕΞΙΑ@ {θυμάσται το ΣκατοΧρονοντούλαπο ;;;;} έθαψε την Ελλάδα, την Χώρα μας, την Πατρίδα μας, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ, θα έρθει η @ΑΡΙΣΤΕΡΑ@ να βάλει την ταφόπλακα ;; την ταφόπετρα ;; ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ;;;;;;;; ΟΧΙ !!! Οι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ που δώσαν την ΖΩΗ ΤΟΥΣ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, και ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ και του ΓΕΝΝΟΥΣ από την εποχή του Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Λεωνίδα έως το 1940-1949, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Μέλλω !!!

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΛΕΣ (Ο-Λ-Ε-Σ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! Η Ελληνική Αριστερά, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ, αυτός ο Υπέρωχος Λαός των Ελλήνων που έθεσε και έδωσε ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, που ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ την πρώτη "Αριστερη" Κυβέρνηση ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ !!! Κύριοι ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΧΑΛΚΕΟΙ (Κάλβος: Οσοι το Χάλκεον χέρι βαρύ του ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..... !!!!!) !!!!

    Vae victis !

    Fortes fortuna adiuvat !!

    Veni, vidi, vici !!!


    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !!!!!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    ... Ωραίο το Σχόλιο εεεε ;; Αλλά και τί έγινε λοιπόν και τι προσπαθείς να κάνεις ;; Της Παρέας ο Απών θα σε κάνει να Πεθάνεις .... (τραγουδάκι) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή