Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Ο προβοκάτορας Πανούσης



Μια σειρά πράξεων και δηλώσεων του Υπουργού της Κυβέρνησης κ. Πανούση δεν λειτουργούν μόνο προβοκατόρικα εναντίον της Κυβέρνησης της Αριστεράς, αλλά υποσκάπτουν και ευτελίζουν τον αξιακό κώδικα της Αριστεράς. 
Π.χ., τις δηλώσεις  περί θανάσιμου λιντσαρίσματος του παιδοκτόνου τις έκανε ενώ είναι υπουργός μας Κυβέρνησης της Αριστεράς σε μια δυτική ευνομούμενη Πολιτεία.
Η προβοκατόρική του δράση θα είχε μικρότερη σημασία αν περιοριζόταν σε εσωτερικά ζητήματα κι αν δεν έπαιζε με ζωές ανθρώπων.

Η στάση που κράτησε απέναντι στις καταλήψεις και ο επικοινωνιακός χειρισμός του νομοσχεδίου για τις αποφυλακίσεις, εκτός από τα "μπράβο" που εισέπραξε από δεξιούς και αντισυριζαίους, έδωσε την δυνατότητα στις ΗΠΑ να ασκήσουν "παράλληλες" πέσεις στη Κυβέρνηση (τύχη Ξηρού) σε μια κομβική για την χώρα μας συγκυρία (συμφωνία με τους εταίρους, ρωσικός αγωγός Λαφαζάνη).
Ο ευρωπαΙστής, μερκελιστής και ζηλόφθονος με την αριστερά Δημαρίτης, μπήκε στην σύγκρουση Γερμανικής Ευρώπης και ΗΠΑ παίζοντας την μπάλα των Γερμανών εις βάρος της χώρας και του λαού και καταδικάζοντας τον κουρέλι-άνθρωπο Ξηρό σε θάνατο.
(Ο Ξηρός μπήκε στη λίστα διεθνών τρομοκρατών των ΗΠΑ μετά τις "βαβούρες" του κύριου Υπουργού)!

Σ. Καστριώτης


2 σχόλια:

  1. Ας αφήσουμαι την ... πολιτική ηθικολογία ! Καλά "αυτός" παίζει το "γνωστό" χαρτί κατ΄ εσάς, Εσείς όμως πιό χαρτί παίζεται ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή