Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

(Κι εδώ ο Μπόμπολας); Όταν ο κ. Στουρνάρας διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας την υπονόμευση της κυβέρνησης


Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση βρίσκεται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις για υπονόμευση της κυβερνητικής πολιτικής, μέσω non paper συνεργατών του προς δημοσιογράφους, διευθυντικά στελέχη με πληροφορίες που αποδομούν το κυβερνητικό έργο και αποδυναμώνουν τη διαπραγματευτική ικανότητα της χώρας.

Η δήθεν διάψευση από την ΤτΕ του επίμαχου email συνεργάτη του κ. Στουρνάρα πρός διευθυντή δημοσιογραφικού μέσου, στην πραγματικότητα αποτελεί κενό γράμμα. Και να γιατί:
Τι αποδεικνύει το επίμαχο email;
Οτι από το περιβάλλον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος αποστέλλονται non paper με στόχο την αποδόμηση και υπονόμευση της κυβέρνησης.
Τι απαντά ο κ. Στουρνάρας;
Οτι από το γραφείο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος ή απο το γραφείο τύπου της δεν έφυγε ποτέ τέτοιο email.
Διαβάστε επίσης:
Ερώτηση: Από τον προσωπικό λογαριασμό του πιο στενού συνεργάτη του κ. Διοικητή μπορεί να διαψευστεί ότι έφυγε τέτοιο email κατά της κυβέρνησης; Γιατί θα ήταν ανόητο να αποσταλεί είτε από το γραφείο του κ Στουρνάρα, είτε από το επίσημο γραφείο τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος.
Απολύτως επιβεβαιωμένες πληροφορίες του tvxs αναφέρουν ότι το επίμαχο email εστάλη απ τον προσωπικό λογαριασμό στενού και διαχρονικού συνεργάτη του κ Στουρνάρα, ο οποίος αρθρογραφεί ταυτοχρόνως και στα έντυπα του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Μπόμπολα.
http://tvxs.gr/news/ellada/otan-o-k-stoyrnaras-diapseydei-epibebaionontas-tis-kataggelies-gia-yponomeysi-tis-kybern


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου