Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!

(Κυρ. 07/12/14 – 16:25)
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Βενιζέλος! Πάνω που είπε να βάλει τη… στρατιωτική στολή του για να «πολεμήσει» εναντίον των τζιχαντιστών, έφαγε τέτοιο πολιτικό μπάτσο από τους Αμερικανούς που του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι! Τόσο που την κοπάνησε άρον άρον από τις Βρυξέλλες, όπου είχαν μαζέψει οι Αμερικανοί τους υπουργούς Εξωτερικών 60 (!) χωρών, για να τους στρατολογήσουν εναντίον των τζιχαντιστών, τους οποίους οι ίδιοι δημιούργησαν μέσω Σαουδαραβίας και Εμιράτου του Κόλπου!

Στην κοινή δήλωση της Συνόδου η ΠΓΔΜ συμπεριλήφθηκε ως «Μακεδονία», αναγκάζοντας τον Βενιζέλο να το βάλει στα πόδια και να στείλει στη θέση του τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, καθώς δεν τολμούσε η κυβέρνηση να απουσιάσει και εντελώς, φοβούμενη μη θυμώσουν πολύ εναντίον της οι Αμερικανοί! Οι οποίοι Αμερικανοί, στο μεταξύ, έγραψαν επιδεικτικά στα παλιά τους τα παπούτσια και την επιστολή που έστειλε ο Βενιζέλος στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και όλα τα διαβήματα των ελλήνων διπλωματών, για να αλλάξει η ονομασία και να ξαναγίνει ΠΓΔΜ.
Τα ίδια παθαίνουν και οι Κύπριοι. Σε σεμινάριο που είχε οργανώσει το ΑΚΕΛ τον περασμένο μήνα βγήκε ο αμερικανός πρεσβευτής στη Λευκωσία και έβαλε άγριο χέρι στην κυπριακή κυβέρνηση του πανάθλιου δεξιού προέδρου Αναστασιάδη, γιατί δεν θέλουν οι Ελληνοκύπριοι να μοιράζονται τα λεφτά από το φυσικό αέριο με τους… Τουρκοκύπριους!
Έτσι είναι: στους δούλους, κανονικούς ή πολιτικούς, μόνο κλοτσιές δίνουν όλοι!
Πηγή: Εφημερίδα «Πριν», 07/12/14
Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18771:2014-12-07-14-24-36&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου