Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η σύζυγος του Νίκου Ρωμανού μιλάει για πρώτη φορά έξω από θάλαμο του νοσοκομείου

ROMANOS

Έξω από το θάλαμο του Νικου Ρωμανού στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς βρισκόταν στην περασμένη Τετάρτη, όταν ο 21χρονος απεργός πείνας ξεκινούσε και την αποχή από το νερό, ένα νεαρό κορίτσι. Φορούσε φόρμες, είχε μακριά μαλλιά, μαζεμένα πίσω και κοιτούσε μέσα στο δωμάτιο.

Το κορίτσι, είναι η σύζυγος του Ν.Ρωμανού, Βιργινία και στο διάδρομο του νοσοκομείο τη συνάντηση δημοσιογράφος της εφημερίδας Έθνος η οποία είχε και έναν διάλογο με τη νεαρή κοπέλα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Έθνους ο πάγος μεταξύ των δύο έσπασε με τη δημοσιογράφο να ρωτά: «Είσαι φίλη του;» και το κορίτσι απάντησε αποφασιστικά: «Είμαι η γυναίκα του». Η 18χρονη κοπέλα, βρισκόταν κάθε μέρα έξω από τον θάλαμο του Νίκου Ρωμανού και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κατά συνομιλία που ακολούθησε η νεαρή Βιργινία δήλωσε πως όλα όσα γράφονται πως παντρεύτηκαν με το Ν.Ρωμανό για να μπορεί να τον επισκέπτεται στην φυλακή δεν ισχύουν. «Παντρευτήκαμε γιατί το θέλαμε», λέει με κατηγορηματικό τρόπο.
Η ίδια πηγαίνει στο νοσοκομείο κάθε μέρα για να την αισθάνεται κοντά του, ακόμα κι αν οι γιατροί δεν την άφηναν να μπαίνει μέσα στο θάλαμο για περισσότερο από είκοσι λεπτά.
«Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή. Αν δεν βρεθεί λύση, θα συνεχίσει. Τον ξέρω, ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος» είχε αναφέρει η κοπέλα στη δημοσιογράφο.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει και πάρα πολλές θαυμάστριες, που του έστελναν γράμματα συμπαράστασης, και του εξέφραζαν εκτός των άλλων και τον θαυμασμό τους, κάνοντας την Βιργινία να ζηλεύει. «Του γράφουν διάφορα. Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου! Είναι δικός μου», λέει.
http://www.huffingtonpost.gr/2014/12/13/syzygos-rwmanou-virginia_n_6320256.html?utm_hp_ref=greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου