Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ – Ε.ΠΑ.Μ: Ο κ.Σπύρου συγκαλύπτει αδικήματα «επίορκων» δημοσίων υπαλλήλων της Περιφέρειας !!! (Tελικά, δεν είναι μόνο ο Σγουρός)!


epamlogo

Καταγγέλλουμε ενώπιον των κερκυραίων πολιτών, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νησιών Σπύρο Σπύρου, διότι συγκαλύπτει τα αδικήματα των «επίορκων» δημοσίων υπαλλήλων των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών Ιωάννη Χαλμούκη, Δημήτρη Τρύφωνα, Θεοδώρα Μπαλή, Στάλλω Παπασοζωμένου, με αντάλλαγμα τη συνενοχή τους στο…ξεπούλημα της Κέρκυρας στην «αυστηρή μας δασκάλα» Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Καταγγέλλουμε ενώπιον του κερκυραϊκού λαού, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νησιών Σπύρο Σπύρου, διότι καθ’ υπόδειξη του «ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ» της Κέρκυρας-μεγαλοεργολάβου δημοσίων έργων Αντώνη Ασωνίτη και της ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Τ.Ε., διώκει τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών Παύλο Μεταλληνό (πολιτικό μηχανικό-οικονομολόγο), δρομολογώντας την είσοδο του σε εφεδρεία και ακολούθως σε απόλυση.

Καταγγέλλουμε ενώπιον του κερκυραϊκού λαού, τον υπάλληλο της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών Ανδρέα Πανδή, διότι με δουλοπρέπεια υλοποιεί τις σκοπιμότητες του Περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου και κατά παράβαση του υπηρεσιακού καθήκοντος του διώκει τον συνάδελφο του Παύλο Μεταλληνό, κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας που λόγω θέσης κατέχει, προκειμένου ο Παύλος Μεταλληνός να τεθεί σε εφεδρεία και να απολυθεί.

Ζητάμε την άμεση και έμπρακτη παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης και τη δραστηριοποίηση της στις σχετικές καταγγελίες που της έχουν γίνει, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν οι δύο (2) Ε.Δ.Ε. σε βάρος των Ιωάννη Χαλμούκη, Δημήτρη Τρύφωνα, Θεοδώρας Μπαλή και Στάλλως Παπασοζωμένου, τα πορίσματα των οποίων ο Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου αποκρύβει, συγκαλύπτοντας τη διαπλοκή των συγκεκριμένων υπαλλήλων με τους Αντώνη Ασωνίτη, Θόδωρο Ασωνίτη και τη ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Ζητάμε την άμεση και έμπρακτη παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης και τη δραστηριοποίηση της στις σχετικές καταγγελίες που της έχουν γίνει, ώστε να αποκαλυφθούν και να μην παραγραφούν η διασπάθιση και η κατάχρηση δημοσίου χρήματος, που έχει διαπραχθεί με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό των εργολάβων Αντώνη Ασωνίτη, Θεόδωρου Ασωνίτη και της κατασκευαστικής τους εταιρίας ΔΟΜΟΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Καταδικάζουμε στη συνείδηση των Κερκυραίων τους προδότες και δοσίλογους συμπολίτες μας, οι οποίοι την ίδια στιγμή που ο λαός μας αγκομαχά από τα βάρη του Μνημονίου και το ξεπούλημα της Ελλάδας στην Τρόικα, οι συγκεκριμένοι πλουτίζουν με ληστρικό τρόπο, καταδικάζοντας με τις πράξεις τους το μέλλον της Κέρκυρας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα 15/02/2013

Κεντρικός πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ Κέρκυρας

Εθνικής Παλαιοκαστρίτσης 41

Σολάρι – Τ.Κ 49100

Κέρκυρα

http://paganeli.wordpress.com/2013/02/19/%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B5-%CF%80%CE%B1-%CE%BC-%CE%BF-%CE%BA-%CF%83%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B1/#more-19545

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου