Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ΜΜΜ


Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Αθήνας, λόγω της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, οι οποίοι αντιδρούν στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.


Τη Δευτέρα, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα λειτουργήσουν από τις 08.00 έως τις 16.00, ενώ την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα τρία μέσα θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00. 

«Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και ο συντονισμός με όλους τους εργαζομένους στις αστικές συγκοινωνίες, στους σιδηροδρόμους αλλά και γενικότερα με τους συνάδελφους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είναι μονόδρομος για την υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τις οποίες η κυβέρνηση και η τρόικα επιδιώκουν να καταργήσουν» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουν ότι την Τρίτη, στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη όλων των σωματείων των εργαζομένων στις συγκοινωνίες στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), προκειμένου να καθοριστεί η πορεία των κινητοποιήσεών τους.

http://www.zougla.gr/greece/article/sinexizonte-i-kinitopisis-ton-ergazomenon-sta-m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου