Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μέρος δέκατο έκτο. [γ.Και ρατσιστές οι φασίζοντες Πραιτωριανοί τραμπούκοι (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ) της ¨ παρεούλας¨σκουπιδιών ]. Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 16.



<<Ενοχλεί πάρα πολύ το γεγονός ότι ο Επόπτης του ΧΥΤΑ κατορθώνει να διασφαλίζει την ανεμπόδιστη λειτουργία του και οι συνάδελφοι των Δήμων μπορούν να αδειάζουν χωρίς φόβο στο «ταμπάνι» και χωρίς την παρουσία λαθρομεταναστών. Δεν μπορεί ούτε αυτός, ούτε το υπόλοιποχαφιεδότσουρμο να χωνέψει ότι ο ΧΥΤΑ δεν ανοιγοκλείνει για τα παιχνίδια μιας μικρής ομάδας της πλειοψηφίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ, που προσπαθεί να βγάλει τα απωθημένα της, γιατί ο εκλεκτός τους δεν πήρε το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου>>. 
 (Απόσπασμα από καταγγελία της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ.  Βλ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4 - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4).

Στο  απόσπασμα υπάρχουν:

Πρώτον,  η έκφραση <<λαθρομετανάστες>>. Δεν γνωρίζουν οι νοσηροί συντάκτες της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ  ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι; Λαθραία είναι μόνο τα αδασμολόγητα εμπορεύματα! Μήπως, όμως, ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός δεν είναι αυτός που σπρώχνει τους πεινασμένους λαούς στην μετανάστευση; Μήπως, δεν είναι το κεφάλαιο- μικρό και μεγάλο - που βλέπει  την εργατική τους δύναμη - και, άρα, τους ίδιους - σαν φτηνό εμπόρευμα; Μήπως, και τα αφεντικά των αφεντικών τους (Κυβέρνηση και Σγουρός), οι τροϊκανοί, δεν επιζητούν την κινεζοποίηση του ελληνικού λαού (μικρά μεροκάματα, μικρούς μισθούς, μικρές συντάξεις, ανύπαρκτο σύστημα υγείας-πρόνοιας-παιδείας, μηδενικά εργατικά, ατομικά, ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα); Προς τί η έκπληξή μας; Στον ζωτικό πυρήνα του νεοφιλελευθερισμού - και σε όσων τον υπηρετούν  πιστά σαν την ΠΑΣΚΕ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ - εκκολάπτεται πάντα ο ρατσισμός! 

Δεύτερον, ότι ο φερόμενος ως υπόδικο μέλος συμμορίας μπράβων, εκβιαστών και νονών της νύκτας, υπάλληλος του ΕΔΣΝΑ και κουμπάρος του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ, όχι μόνο δεν έχει υποστεί Διοικητικές κυρώσεις, αλλά, αντίθετα, έχει προαχθεί σε Επόπτη στον πιο νευραλγικό κι ευαίσθητο κρίκο της αλυσίδας  ¨Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής¨.

Τρίτον, ο φερόμενος ως υπόδικος ήταν επικεφαλής - μαζί με τον άλλο κουμπάρο του Προέδρου του Σωματείου - της ομάδας των τραμπούκων της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ, που προπηλάκισαν τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Προσωπικού. 

Τέταρτον, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και παρά την υποκριτική εντολή του Σγουρού  για διενέργεια ΕΔΕ μέσα σε δέκα ημέρες, μισό περίπου χρόνο μετά ... ακόμα περιμένουμε ... και η τάξη των τραμπούκων βασιλεύει στον ΕΔΣΝΑ!!!

Πέμπτον, ο Σγουρός για να είναι σίγουρος για το ... αποτέλεσμα της ΕΔΕ - (μην πάθουμε και καμιά  πλάκα και τιμωρηθούν τα ¨δικά¨ μας παιδιά) - έδωσε την εντολή διενέργειας στον έτερο λαμπρό αστέρα, στον ατιμώρητο -(κι αυτός, κι αυτός) - φερόμενο ως κάτοχος μαύρου χρήματος - (ύψους 500 έως 600 χιλιάδων ευρώπουλων, παρακαλώ) - Διευθυντή ... νέων έργων! Το κόλπο του θαψίματος απλό: δεν καλούμε τους βασικούς ... παρόντες μάρτυρες!!!! - και το ξεχνάμε... 

Έκτον, ο κύριος Επόπτης, ο φερόμενος ως Μπράβος, έχει και άλλα ράμματα! Όπως, π.χ., την  επίδειξη  της ταχυδακτυλουργικής δεινότητας σε συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο ... ρόπαλο!!!

Έβδομον, τί εννοούν οι νοσηροί της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ όταν γράφουν:  <<διασφαλίζει την ανεμπόδιστη λειτουργία>>; Μήπως, το ρόπαλο του φερόμενου ως υπόδικου συμμορίτη  υποκαθιστά την έννομη τάξη;

Όγδοον, οι νοσηροί ρατσιστές της ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ ξεχνούν:

Ότι πριν τους λαθρομετανάστες υπήρχαν οι δικοί μας ¨γύφτο¨.

Ότι πριν τους λαθρομετανάστες λεηλασία σκουπιδιών (καγιάρι)  έκαναν - κι έχουν τιμωρηθεί κάποιοι - και εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ.

Τίποτα κρυφό!


Σγουρέ, εσύ τί λες για όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου