Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Χωματερή σκισμένων καλσόν ανακαλύφθηκε στη Βουλή

protagon
 Μιά τρύπα πλάτους 10 μέτρων, όπου μέσα της βρίσκονται θαμμένα τα υπολείμματα τζάμπα μαγκιάς ολόκληρων δεκαετιών, αποκαλύφθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, προκαλώντας πανελλήνιο σοκ!

 Αυτό το μακάβριο θέαμα, παρουσίαζε σήμερα τα χαράματα η Βουλή. Πολλοί πάντως είπαν ότι πρόκειται για Θεϊκό σημάδι και ότι με την παρέμβασή του ο Ύψιστος επιχειρεί να μας στείλει το μήνυμα ότι εξαντλήθηκε η υπομονή του. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)



Με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν οι φύλακες της νυχτερινής βάρδιας της Βουλής, όταν πιθανότατα λόγω της χθεσινής νεροποντής, το έδαφος δίπλα από το περιστύλιο υποχώρισε και άρχισαν από μέσα του να αναβλύζουν σχισμένα καλσόν κάθε σχεδίου και χρώματος.
Επι τόπου, έσπευσαν αμέσως άνδρες της άμεσης δράσης και της αντιτρομοκρατικής, αφού αμέσως άρχισαν να φουντώνουν οι υποψίες ότι πρόκειται για έργο παρακρατικών που επιδιώκουν να τινάξουν στον αέρα την κρίσιμη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα σχισμένα καλσόν, άρχισαν να συσσωρεύονται από παλιά στην τρύπα στο προαύλιο, που αποτελούσε κοινό μυστικό, αφού εκεί καταχώνιαζαν για χρόνια τα «πειστήρια» των υπαναχωρήσεων, της γαργάρας και της δήθεν μαγκιάς, οι βουλευτές όλων των κομμάτων.
Μετά την πρώτη εξέταση των ευρημάτων, η χωματερή των καλσόν, έκλεισε με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σημερινή ψηφοφορία, να προστεθούν και τα σημαρινά καλσόν και να αρχίσει εκτεταμένος έλεγχος από Δευτέρα.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5750.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου