Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αιθεροβάμονες αγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Προς την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ


 φωτ. Οδοφρ.


Είμαστε εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που σεβόμενοι το θεσμό του συνδικαλισμού και το δικαίωμα των εργαζομένων στον αγώνα, για ισοδυναμία και ισοπολιτεία,
κατεβήκαμε εδώ και ένα μήνα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, θεωρώντας ότι το κεντρικό συνδικαλιστικό όργανο του εργασιακού μας χώρου, θα σταθεί αλληλέγγυο στην προσπάθειά μας αυτή, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως η μνημονιακή πολιτική δεν βάλει μόνο το δικαίωμά μας στην εργασία αλλά προσβάλει και όλους τους μέχρι τώρα αγώνες μας για ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα.
Δε μπορούμε να φανταστούμε, πώς είναι δυνατόν ένας τέτοιος φορέας, να αντιδρά με 3ωρες στάσεις εργασίας, για την απόλυση 2.000 εργαζομένων και την αποδόμηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όταν για πολύ λιγότερα έκανε απεργιακές κινητοποιήσεις, που μπορούσαν να παραλύσουν το κράτος.
Ένα μήνα τώρα αισθανόμαστε, ότι οι άνθρωποι που ηγούνται αυτής της «ιστορίας», προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στη μοναξιά του ηττημένου και του απεγνωσμένου, μη μπορώντας να σταθούνε στο ύψος των περιστάσεων.
Σας πληροφορούμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μόνοι μας, χωρίς εσάς. Ο αγώνας για την αξιοπρέπειά μας, το ψωμί και το μέλλον των παιδιών μας, είναι δικός μας και αφού όλα αυτά τα χρόνια σας τιμήσαμε με την ψήφο μας, έχετε τώρα την ευθύνη και την υποχρέωση να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Εάν δε μπορείτε να ακολουθήσετε ως συσπειρωτικός μηχανισμός στον αγώνα μας αυτό, μπορείτε να παραιτηθείτε ήσυχοι. Να είστε σίγουροι, πως πολλοί συνάδελφοί μας είναι έτοιμοι να προστατέψουν τις δουλειές, τη ζωή και το σύνταγμα του τόπου μας!!!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αιθεροβάμονες αγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Αιθεροβάμονες αγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


*προωθήστε το μήνυμα εάν συμφωνείτε στις διευθύνσεις:

info@poeota.gr
proedros@poeota.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου