Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ

φωτ. οδοφρ.


Είναι αδίστακτοι, απατεώνες, ευρηματικοί. Όλοι τους, ετεροθαλή αδέλφια και σπορά σατανική είναι.
-Τρομοκρατούν με πτώχευση αυτούς που οι ίδιοι πτώχευσαν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ομογάλακτων τους.
- Παραπλανούν για κούρεμα 50%, του κουρεμένου κατά 70% Ελληνικού χρέους, για να κερδοσκοπήσουν πρόσθετα 20%, από τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ και λοιπούς ασφαλισμένους. Οδηγούν, οι ανάλγητοι, σε λιμοκτονία χιλιάδες απόμαχους της εργασίας.


-Τρομοκρατούν με εποπτεία, για να διευκολύνου τα ετεροθαλή αδέλφια τους του εσωτερικού, να εφαρμόσου βάρβαρα και εξοντωτικά, για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
-Με την αχαλίνωτη προπαγάνδα, συσκοτίζου το φως της ημέρας και οδηγούν, τυφλούς και τυφλά, τους πολίτες στην άβυσσο. Τρομοκρατούν με πτώχευση, ποτέ όμως δεν εξήγησαν τι είναι και ποιες είναι οι συνέπειες της. Τρομοκρατούν με επάνοδο στη δραχμή και δίνουν όρκους πίστεως στο ευρώ, ποτέ όμως δεν εξήγησαν, αν και γιατί, η επάνοδος στη δραχμή είναι όλεθρος.
-Ραγιάδες εμείς, φαφλατίζοντας και κοματίζοντας, διευκολύνουμε τους κοντούς, υψηλό-φανείς, αφανείς και καιροσκόπους της πολιτικής, που υποτασσόμενοι μας υποτάσσουν, που παλληκαρίζοντας και πελλαρίζοντας, μας υπνώνουν και να μας αφανίζουν.
-Χάσαμε πατρίδες, την Μικρά Ασία, το Πόντο, την Κύπρο. Τώρα χάνουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ.
-Εξόντωσαν τους μπροστάρηδες, συσκότισα και διέσυρα ιδέες, ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, πατρίδα. ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΡΡΙΖΟΥΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΒΛΑΣΤΟ. Μας αφαίρεσα την ψυχή και εξέθρεψα τον ζωώδη εαυτόν μας. ΖΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ. Μας σκότωσαν την πνευματική μας φύση, σκότωσαν τον Έλληνα εαυτόν μας. Βιολογικά ίσως, πνευματικά όμως ΟΧΙ, δεν είμαστε Έλληνες και δεν δικαιούμεθα την κληρονομιά των Ελλήνων, που αδέσποτη και ορφανεμένη διεκδικείται από στίφη βαρβάρων. Πρωτοστατούντων εκλεγμένων πολιτικών και ξεδιάντροπα, πουλάμε ακόμη και Παρθενώνες για να εξασφαλίσουμε λίτρα εκτροφής του σαρκίου μας. Στοιχισμένοι και υπνωμένοι, οδηγούμεθα ΣΤΟ ΜΗ ΥΠΑΡΧΩ.
Υπάρχει ακόμα χρόνος για επιλογή; Ύστατη η ώρα, αλλά ίσως υπάρχει.
Λοιπόν, ας επιλέξουμε, ας διαλέξουμε,
Κ Α Λ Η Ψ Υ Χ Η ή Κ Α Λ Ο Β Ο Λ Ι.

blog zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου