Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

(Πόσο - μα πόσο - πολύ... Αρκάς μπορεί να είσαι! Ο κύριος υπεύθυνος των ολοκαυτωμάτων στην ίδια αξιολογική κλίμακα με αυτόν που του έκοψε τον... πισινό και με τον νέο Τσάρο)! Αρκάς: Η προκλητική ανάρτηση που δίχασε τα social media – Χίτλερ, Στάλιν και Πούτιν

 


Τη δική του καυστική άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη για 16η μέρα η ρωσική εισβολή, δίνει ο Αρκάς. Σε μια ανάρτηση που έγινε προφανώς για να προκαλέσει ο Αρκάς είναι δεδομένο ότι πυροδότησε την ένταση.

Σε νέα του ανάρτηση, η οποία δεν είναι σκίτσο, αλλά «πειραγμένη» φωτογραφία, ο σκιτσογράφος απεικονίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ως παιδί του Χίτλερ και του Στάλιν.

Συγκεκριμένα, ο Αρκάς έχει χρησιμοποιήσει μια παλιά φωτογραφία οικογένειας, ωστόσο στη θέση της μητέρας έχει βάλει τον Χίτλερ, στη θέση του πατέρα τον Στάλιν και στη θέση του παιδιού τον Πούτιν.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια. Με αρκετούς να συμφωνούν, αλλά και πολλούς να διαφωνούν και να μιλούν για ισοπέδωση στης ιστορίας.

Δείτε την ανάρτηση:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου