Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

(Ρε σανοφάγοι δημοσιογραφικοί ή πολιτικοί οπαδοί του μακαρίτη, από πού και πώς δημιουργήθηκε η κολοσσιαία περιουσία; Προφανώς, με -και πίσω από -τις κουρτίνες των εξουσιών! Κατά τα άλλα, ο μακαρίτης έσωζε την πατρίδα και τον λαό χωρίς υστεροβουλίες και προσωπικά οφέλη)! Θρίλερ με τη περιουσία του Τράγκα: Ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια - Μόνιμα στο Μαϊάμι η σύζυγός του

 


"Δεν θα το διαψεύσω σίγουρα και μπορώ να σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Καρρά κατέθεσε τη διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό άρα γνώριζε την ύπαρξή της"!

Κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Κρυμμένη διαθήκη, κόντρα στην οικογένεια και πολλά εκατομμύρια ευρώ είναι το σκηνικό που συνθέτει το παζλ για όσα συμβαίνουν γύρω από την περιουσία του αείμνηστου δημοσιογράφου.

«Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες το τελευταίο διάστημα έγινε μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε έναν άλλον λογαριασμό ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ και γι’αυτό πιθανόν να αργήσαμε να μάθουμε την ύπαρξη της διαθήκης. Εικάζω ότι είναι γι’αυτό τον λόγο», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

Remaining Time 0:00
 

7221 GIORGOS TRAGAS MARIA KARA 2462021

«Δεν θα το διαψεύσω σίγουρα και μπορώ να σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Καρρά κατέθεσε τη διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό άρα γνώριζε την ύπαρξή της.

7225 ZEYG TRAGKA 10012011

Υπάρχει πληροφορία ότι η κυρία Καρρά μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Μαϊάμι», είπε ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας. 

Θανάσουλας.

 https://sportdog.gr/life/ellada/article/701975/thriler-me-th-perioysia-toy-tragka-kseperna-ta-100-ekatommyria-monima-sto-ma-ami-h-syzygos-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου