Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

(Πολύ καλό σατιρικό σχόλιο)! Ομιλία σε συνέλευση πολυκατοικίας των Κάτω Πετραλώνων θα δώσει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Στην πολυκατοικία στο νούμερο 23 της οδού Ιπποθοντιδών στα Κάτω Πετράλωνα θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης και συζήτησης του εκλογικού προγράμματος του ΜέΡΑ25 στη γενική συνέλευση των συνιδιοκτητών.
Στην ομιλία του, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και γραμματέας του ΜέΡΑ25, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα με το οποίο το κόμμα θα κατέβει στις προσεχείς εθνικές εκλογές, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για το μέλλον της ευρωζώνης και τις αναπτυξιακές προοπτικές του ευρωπαϊκού νότου το διάστημα 2020-2050.

Επιπλέον, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναμφίβολα θα σχολιάσει τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την ανακαίνιση του διαμερίσματος του 3ου ορόφου, τα ανοίκιαστα διαμερίσματα στον 5ο, τις εξελίξεις σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τον χειμώνα και τη διαδικασία εκλογής νέου διαχειριστή.
Σε επικοινωνία του με το «Κουλούρι», ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε πως σκοπεύει να καταθέσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για όλους τους τομείς της λειτουργίας της πολυκατοικίας, το οποίο έχει διαμορφωθεί σε ανοιχτή διαβούλευση με όλα τα μέλη του DiEM25 πανευρωπαϊκά.
Τέλος, τόνισε πως σε περίπτωση οικονομικής δυσχέρειας για την αγορά πετρελαίου προθυμοποιείται να αναλάβει ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις με τον προμηθευτή, προκειμένου να τον πείσει να δεχτεί κάποιον εναλλακτικό διακανονισμό, ενδεχομένως και με ανταλλαγή αγαθών, για την εξόφληση του λογαριασμού.
https://tvorini-gr.blogspot.com/2018/11/blog-post_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Tvorini-gr+(vorini-gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου