Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

(Ποιό μαλάκας πεθαίνεις! Αυτά δεν τολμούν να τα πουν ούτε οι φίλοι του Λαφαζάνη στο απολογητικό του - σε τρίτο πρόσωπο όμως - "υπόμνημα"! Αλλά... αυτά δεν ήσαν τα καλόπαιδα του τριαντφυλλένιου καπιταλιστικού εξωραϊσμού και που υμούσαν την Περεστρόικα και, μάλιστα, έλεγαν πως εκφράζουν στην Ελλάδα τμήμα της ηγεσίας της); ΑΚΕΠ: Η φωνή της ΛΑ.Ε οφείλει να ακούγεται παντού

ΑΚΕΠ

Κατά τη γνώμη του ΑΚΕΠ, η παρουσία του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γ.Γ. του Π.Σ. της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στο κανάλι της «Επανελλήνισης», από άποψη αρχών ιδεολογικών ήταν ορθή. Από άποψη πολιτικής τακτικής, αφού ο ΠΛαφαζάνης προσκλήθηκε να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Σπαρτιάτες», ήταν εκ των ων ουκ άνευ επιβεβλημένη.

Είναι γεγονός ότι ο σ. Γραμματέας επικοινώνησε με τρόπο άριστο τις θέσεις της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο πολιτικό ακροατήριο του συγκεκριμένου καναλιού και της συγκεκριμένης εκπομπής.
Η κοινωνική αριστερά βρίσκεται παντού. Απορούμε γιατί ορισμένοι σύντροφοι δυστροπούν.Κατά τη γνώμη μας, αφορίζουν δογματικά και λανθασμένα.
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ
ΑΚΕΠ – Γραφείο τύπου, Μίκα Στάθη. 
Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2018
https://iskra.gr/%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%80-%CE%B7-%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%B1-%CE%B5-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B5%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου