Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Σκότωσε τα παιδιά της επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα

Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία: Σκότωσε τα παιδιά της επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα
Οικονομικά προβλήματα επικαλέστηκε η 27χρονη, Γιελένα Καρίμοβα, απολογούμενη για την φρικτή δολοφονία των δύο παιδιών της, ένα κορίτσι 4 ετών και ένα αγόρι 2,5 ετών, τα οποία στραγγάλισε και αποτέφρωσε, σε μια υπόθεση που συγκλονίζει την Ρωσία τα τελευταία 24ωρα.

Η παιδοκτόνος έβαλε τα παιδιά σε νοικιασμένο αυτοκίνητο και ταξίδεψε προς την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής σταμάτησε και στραγγάλισε τα παιδιά. Στην συνέχεια πήγε σε ένα βενζινάδικο, αγόρασε υγρό αναπτήρα, μετέφερε τα πτώματα των παιδιών στο δάσος και τους έβαλε φωτιά.
Φοβούμενη ότι θα εντοπιστεί από κυνηγούς, πήρε τα καμένα σώματα, τα έβαλε στο πορτ παγκάζ και επέστρεψε σπίτι. Την επομένη βρήκε μια αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και τους ξαναέβαλε φωτιά. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε, κλήθηκε η πυροσβεστική και αφού έσβησε την φωτιά ανακάλυψε τα πτώματα των παιδιών.
Η Καρίμοβα συνελήφθη από την αστυνομία μέσα σε λίγες ώρες.
Παρά τους ισχυρισμούς της για οικονομικά προβλήματα, οι αρχές βρήκαν ότι δαπάνησε περίπου 650 δολάρια σε ένα μήνα ενοικιάσεις αυτοκινήτων και είχε πληρώσει πρόσφατα ένα ταξίδι στο εξωτερικό
http://tvxs.gr/news/kosmos/frikto-egklima-sti-rosia-skotose-ta-paidia-tis-epikaloymeni-oikonomika-problimata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου