Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης του Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η “Ενότητα”
Σάββατο 28 Απρίλη,8μμ. Εστιατόριο Ginger Grill, Αχαρνών 61
Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η “Ενότητα” έχει μια μακρόχρονη δράση για τα δικαιώματα των μεταναστών και τον αγώνα στις γειτονιές ενάντια στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις στις οποίες πρωτοστατεί ο εκλεγμένος πρόεδρος της Τζαβέντ Ασλάμ.
Η απόπειρα του πρέσβη του Πακιστάν να διαλύσει την κοινότητα και την μετατρέψει σε πειθήνιο όργανο του με την καθαίρεση του Τζαβέντ Ασλάμ με ενεργοποίηση διεθνούς εντάλματος σύλληψης και ένταξη του στη μαύρη λίστα, έχει αποτύχει καθώς καμία πολιτική δύναμη δεν τον ακολούθησε σε αυτήν την εκστρατεία
.
Η εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης το Σάββατο 28 Απρίλη είναι ένα βήμα για δηλωθεί ανοιχτά η στήριξη όλων στην μάχη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η “Ενότητα” και στον Τζαβέντ Ασλάμ και αν ενισχυθεί οικονομικά η δράση της. Είναι έμπρακτη απάντηση στις προσπάθειες του πρέσβη του Πακιστάν, ο οποίος συναντήθηκε επανειλημμένα με την Χρυσή Αυγή.
Δεν ξεχνάμε ότι πρωτοστάτησαν στις γειτονιές του Πειραιά και της Νίκαιας, κατά των φασιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής, όπως και σε πολλές άλλες περιοχές και πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Δεν ξεχνάμε την συμβολή της στη πάλη για τα δικαιώματα των εργατών κατά της ρατσιστικής εργοδοτικής τρομοκρατίας από τους εργάτες γης στην Ν.Μανωλάδα μέχρι την Σκάλα Λακωνίας, το Μαραθώνα, την Θηβα αλλά και στα εργοστάσια της Γενικής Ανακύκλωσης και στο Κ.Γεωργίου στην Αυλώνα.
Πρόσφατα άνοιξαν το σχολείο της κοινότητας στα Σεπόλια παρά την απόπειρα της Χρυσής Αυγής να το εμποδίσει με την μαζική στήριξη όλων.
Σας καλούμε να στηρίξετε με την συμμετοχή σας αυτήν την εκδήλωση.  

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=jm#inbox/162f7090d6b8cd61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου