Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Έχετε καταλάβει ότι μας σύρουν σε υποστήριξη Σγουρού;» Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/408661/ehete-katalavei-oti-mas-syroyn-se-ypostirixi-sgoyroy#ixzz2uDWpHFGt

«Έχετε καταλάβει ότι μας σύρουν σε υποστήριξη Σγουρού;»
Η περίπτωση της υποψηφιότητας Παχατουρίδη για την Περιφέρεια Αττικής θα πρέπει να θεωρείται ήδη τελειωμένη. Ο Δήμαρχος Περιστερίου, μετά από μία σειρά εκβιαστικών δημοσιευμάτων που τον ενέπλεκαν στη λίστα με τους τοπικούς άρχοντες οι οποίοι διερευνώνται για το πόθεν έσχες τους, φέρεται να άφησε οριστικά πίσω τα σενάρια που τον έφεραν να διεκδικεί τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Την ίδια στιγμή, κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. «έδιναν» ως επικρατέστερη επιλογή για τη Ν.Δ. την άμεση ή έμμεση στήριξη του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος εμφανίζεται να έχει αναθαρρήσει και να δηλώνει πλέον έτοιμος να διεκδικήσει άλλη μία θητεία στην Περιφέρεια. Από την πλευρά του, το Μαξίμου – που είχε εξ αρχής αναλάβει την εξεύρεση υποψηφίου για την Αττική – τηρεί σιγήν ιχθύος, κάτι που σημαίνει πώς ακόμη κι αν δεν έχει επιλεγεί ο κ. Σγουρός, του δίδεται ο χρόνος και το επικοινωνιακό περιβάλλον να ενισχύσει τη δική του υποψηφιότητα!
Η εξέλιξη αυτή έχει, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες προκαλέσει την οργή των αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών της Ν.Δ. που βλέπουν την ηγεσία να τους οδηγεί, θέλοντας και μη, στη στήριξη Σγουρού. «Έχετε καταλάβει πώς μας σύρουν να υποστηρίξουμε Σγουρό;» ήταν η φράση που ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στους διαδρόμους.
Την ίδια στιγμή, μία τέτοια επιλογή εκ μέρους της ΝΔ θεωρείται ότι αυτομάτως θα έστελνε σημαντική μερίδα της γαλάζιας βάσης σε άλλες υποψηφιότητες. Είτε σε αυτή του πρώην γαλάζιου Νίκου Νικολόπουλου, είτε σε αυτή του Π. Χαϊκάλη από τους ΑΝΕΛ είτε, τέλος, στην επιλογή που αναμένεται να κάνουν για την Αττική, αφού ναυάγησε ο Παχατουρίδης, οι Πολύδωρας και Ζώης.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/408661/ehete-katalavei-oti-mas-syroyn-se-ypostirixi-sgoyroy#ixzz2uDWyFjvE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου