Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

(Παραδόξως,πολύ καλό) !Είναι στημένο το παιχνίδι

Μ' αρέσει που καλλιεργείται μία ατμόσφαιρα αγωνίας για το νέο γύρο διαπραγματεύσεων με την τρόικα, γιατί πρέπει... να αποφασίσουν αν το γάλα θα χαρακτηρίζεται φρέσκο μέχρι τις 5 ή 7 μέρες, και αν η φρατζόλα θα πουλιέται με το ζύγι ή με το κιλό στους φούρνους.

Είναι στημένο το παιχνίδι

Φτάνει πια η κοροϊδία, βρε σύντροφοι. Αφού ξέρουμε ότι θα συμφωνήσετε πάλι σε όλα, αφού ξέρουμε ότι στο Eurogroup του Μαρτίου, θα μας δώσετε και τα 8,8 δισ. που είναι η δόση μας. Αφού ξέρουμε ότι θα βγουν μετά οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο και θα μας πουν ότι η Ελλάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο.
Και αφού ξέρουμε ότι τελικά θα μας δώσουν και το γλειφιτζούρι μετά τις ευρωεκλογές, που θα είναι η επιμήκυνση εξόφλησης του ελληνικού χρέους και η μείωση του επιτοκίου για το χρέος αυτό. Και αφού ξέρουμε ότι αυτή η χαρωπή ιστορία με το πλεόνασμα θα κρατάει το χορό του success story μέχρι την ημέρα που θα ανοίξουν οι κάλπες.
Πάμε παρακάτω ρε μάστορα –γιατί πολύ το έχουμε ρίξει στο παραμύθι και το παιδεύουμε άδικα το πράγμα. Δεν πρόκειται η τρόικα να αφήσει την ελληνική κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που κάνει όλα τα χατίρια στην παρέα του Τόμσεν, να πάει γυμνή στα αγγούρια, δηλαδή στις εκλογές του Μαΐου, και να πάθει κανένα στραπάτσο, που θα ανοίξει περισσότερο το δρόμο για την εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι φανερό ότι το παιχνίδι μεταξύ Στουρνάρα – τρόικα είναι στημένο, όλα θα πάνε «κατ' ευχήν» που έλεγε και ο παππούς μου και η ζωή τραβάει την ανηφόρα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/408895/einai-stimeno-to-paihnidi#ixzz2uGdFMl2L



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου