Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τη στήριξή της στα αιτήματα των αγροτών εξέφρασε η Ρένα Δούρου

Τη στήριξή της στα αιτήματα των αγροτών εξέφρασε η Ρένα Δούρου
Τη στήριξή της στα αιτήματα των αγροτικών συνεταιρισμών εξέφρασε η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, με παρέμβασή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους στη διασταύρωση Παιανίας- Μαρκοπούλου και Βάρης- Αεροδρομίου.

Η κ. Δούρου εξέφρασε τη στήριξή της στα αιτήματα των αγροτικών συνεταιρισμών σχετικά με «τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος, το οξύ πρόβλημα του ασφαλιστικού, την άδικη φορολογία τόσο των εισοδημάτων, όσο και των ακινήτων, τα αγροτοδικεία που επιθυμεί η κυβέρνηση για να αποτρέψει τις διαμαρτυρίες των αγροτών».
Σε δήλωσή της η κ. Δούρου υπογράμμισε: «Σήμερα οι αγρότες της πατρίδας μας δεν χρειάζονται ούτε απειλές, ούτε τρομοκρατία, ούτε εκφοβισμούς. Σήμερα ο αγροτικός κόσμος χρειάζεται προοπτική. Χρειάζεται ελπίδα. Χρειάζεται επίλυση των χρόνιων δομικών του προβλημάτων. Χρειάζεται ένα παραγωγικό, κοινωνικό και διατροφικό πρότυπο. Ένα πρότυπο προς όφελος όλης της κοινωνίας».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/408455/ti-stirixi-tis-sta-aitimata-ton-agroton-exefrase-i-rena-doyroy#ixzz2u9zHgCAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου