Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ας προσέξει η αριστερά τον φιλοσλαυισμό της και τον ρατσιστικό αντιαλβανισμό της!

Gjergj Kastrioti.jpg
  •  Πορτραίτο του Γ. Καστριώτη (Σκεντέρμπεη) 
Ο φιλικός προς τον φονιά Σλόμποταν Μιλοσεβιτς συνασπισμός άκρας δεξιάς-χριστιανόπληκτων-Μητσοτακαίων-αριστερών ας προσέξουν αυτή την φορά. Ας μην συνταχτούν με τον σλαύικο εθνικισμό, γιατί μπορεί να ξυπνήσουν το θηρίο. Και τότε θα καταλάβουν πολύ καλά το κοσσοβάρικο σύνθημα της τελευταίας δεκαετία του 20ου αιώνα "Έλληνες προδότες"  και το σύνθημα στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς το Κόσσοβο  στην Ομόνοια - από αρκετούς 'Ελληνες και Αλβανούς- "Ένα έθνος δύο λαοί".
Ας μην ξυπνάμε, λοιπόν, τους εθνικισμούς!


 Ρούα Ρούχου


1 σχόλιο:

  1. Πίσω από ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ! Οπως και στην πρ. Γιουγκοσλαβία ! Και επειδή ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλαδα ξέρει την Γερμανική Πολιτική ή δεν "ΘΕΛΕΙ" να την ξέρει, η Γερμανία χρησιμοποιήθεικε ως προπέτασμα καπνού, από της Αμερικάνικες Δομές μέσα στην Γερμανία (τελείως επιγραμματικά) !!

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ (υπάρχουν Ιστορικά απτά ντουκουμέντα, στοιχεία) !

    ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ/ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ! ΧΩΡΙΣ να, θα, όταν !

    Γιαυτό κανονίσται την ... πορεία ΣΑΣ ! Με ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ;- ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ;; ἠ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ 180 μοιρών ;;;;

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή