Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

(Ο Πανούσης δεν είναι μόνο επικίνδυνος νεοσυντηρικός, είναι και πολιτικά ηλίθιος που οπλίζει χέρια δολοφόνων)! Κόντρα Πανούση - Διαμαντόπουλου για τον πατέρα δολοφόνο της μικρής Άννυ


Μέσω Facebook κοντράρονται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή τη δήλωση του πρώτου ότι σύντομα θα έχουμε ο θάνατο του πατέρα - δολοφόνου της μικρής Άννυ.
"Όταν ένας υπουργός 'ταΐζει' -μέσω της ευκολίας με την οποία αποδέχεται την ύπαρξη αυτοδικίας-το πιο συντηρητικό & εκδικητικό κομμάτι της κοινωνίας, αναγκάζοντας συντρόφους να αρθρογραφούν με τέτοιο περιεχόμενο σε φίλια μέσα τότε δεν ψιχαλίζει..." έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη στο Facebook, ανεβάζοντας ένα άρθρο με τίτλο "Αρκετά κ. Πανούση".
Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος επανήλθε με νέα ανάρτηση την Τετάρτη το πρωί, με αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος  μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι σε τέτοιες έντονα φορτισμένες στιγμές δεν προτιμάς να εξοικειώσεις με την ιδέα της αντεκδίκησης, αλλά να μιλήσεις για την ανάγκη της δικαιοσύνης.
"Αφήνω στη κρίση σας την αναπόφευκτη σύγκριση μεταξύ των δύο αλλά και υπενθυμίζω τις τοποθετήσεις του Πανούση σε σημεία που είχε επιλέξει η αντιπολίτευση για να ασκήσει "αντιπολίτευση" στο πιο προοδευτικό νομοσχέδιο Υπ.Δικαιοσύνης που είχε κατατεθεί τα τελευταία χρόνια..." έγραψε.
Η αντίδραση του Γιάννη Πανούση
"Αυτοί που κάθε τρεις και λίγο ζητάνε την παραίτησή μου ή την αποπομπή μου δεν βαρέθηκαν; Μήπως είδαν ή διάβασαν τα ποσοστά της κοινής γνώμης για την επέμβαση στην κατειλημμένη από μη πανεπιστημιακούς Πρυτανεία; Δεν κατανοούν ότι βρίσκονται πολύ μακρυά από την κοινωνία και απλώς αυτο-αλληλο-βαυκαλίζονται ότι είναι κήνσορες των πάντων (πλην του εαυτού τους);" έγραψε από την πλευρά του στο Facebook ο Γιάννης Πανούσης, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στον κ. Διαμαντόπουλο, με τον οποίο είχε έρθει σε αντιπαράθεση για την είσοδο των ΜΑΤ στην Πρυτανεία.
Ο κ. Πανούσης έδωσε συνέχεια με συνέντευξη του στην ιστοσελίδα tvxs όπου όταν ρωτήθηκε εάν έχει δεχθεί ποτέ ανοιχτή παρέμβαση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ είπε: "Δεν με ενοχλεί κανένας επισήμως. Το ότι ο κύριος Διαμαντόπουλος ζήτησε να μαζευτούν υπογραφές για να με διώξουν, ή το ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε μία ανακοίνωση ότι παραβίασα το άσυλο, ή ότι αύριο μπορεί να βγάλουν μία ανακοίνωση ότι η δήλωση μου προσβάλει κάτι… αυτό γίνεται. Αλλά δεν με παίρνει κανένας να με φοβίσει ή να με απειλήσει. Έλεος!"
Διαμαντόπουλος: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην
Μετά τις νέες δηλώσεις του Γιάννη Πανούση, δεν άργησε η ανταπάντηση από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ξανά μέσω Facebook: "Ο-κατά τα άλλα-νηφάλιος Αν.Υπ.Προ.Πο μέσα στον πανικό,που του έχει προκληθεί από τις αντίδρασεις σε δηλώσεις και πράξεις του,έφτασε σε συνέντευξη του να δηλώσει πως έχω ζητήσει την συλλογή υπογραφών για την αποπομπή του...'Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνην' ".
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kontra-panoush-diamantopoyloy-gia-ton-patera-dolofono-ths-mikrhs-anny.3453668.html


2 σχόλια:

  1. Κρίνεται ΧΩΡΙΣ να έχεται κατανοήσει τί είπε ! Δεν έχεται Ειλικρίνεια, Διότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ ! Μίλησε για το "Σκοτεινό της Ψυχής", ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ !!!! Ο Υπουργός ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ, ... ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΑΙ - έλλειψη Γνώσεις σας, που οδηγά στην ... σκοτοδίνη ΣΑΣ !!!!! Γιαυτό παρακαλώ Προσοχή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Εάν το δίλημμα είναι οι εξαγγελίες ή οι δεσμεύσεις της Αριστεράς και από την άλλη μεριά ο λαός, θα θυσιαστούν οι εξαγγελίες της Αριστεράς, δεν θα θυσιαστεί ο λαός, είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «Βήμα» πρόσθεσε ότι «προφανώς δεν μιλάμε για υποχωρήσεις που καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό ή καταστρέφουν τη δημοκρατία !!!!!


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Βρέ μεγάλε τι λές ;;

    Τί ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (και Ιστορικά να το δούμαι από την λεγώμενη Βιομηχανική Επανάσταση) ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ σε σχέση με την "Κοιλαράτη Εργοδοσία" ;;
    Μα σε Παγκόσμοια Κλίμακα η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ταυτίζεται με τον Λαό της εκάστοωτης Χώρας (Πέρα τους Απευλευθερετικούς Επαναστατικούς Αγώνες), έτσι δεν Είναι βρέ φίλε ;; Ακόμη και οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στο Απάνθρωπο Οικονομικό Σύστημα του Ψέματος Χρησιμοποιούν "Αριστερή Φρασεολογία/ορόλογία ! Φίλε δεν Σου Ανακαλύπτω την ... Αμερική !!!

    Και όσο αναφορά την έννννοια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τί ορίζεται ετυμολογικά "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ;;
    Ποιός και τί είτανε το ... ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (όχι Υποκείμενο !!!) ;;; Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ;;;

    Και με ... λίγο ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ κ. ΕΠΑΓΩΓΕΣ) βγαίνει το ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ !!! ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αντιστρόφως Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

    Εάν διαφωνείς, και ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και Ελευθερία να διαφωνείς, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ότι απλά, Είσαι στο ΚΟΛΠΟ αυτού το ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ !

    Μην το ... κουράζουμαι λοιπόν !!!

    Και προς όλους: Μπορείται να κλέβεται τα πάντα, αλλά τοις ΙΔΕΕΣ δεν μπορείται να τοις κλέβεται και να τοις Αλλοιώνεται, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΜΕ ... ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ και ... Αλοίμονο και ΚΡΙΜΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ !!!

    Παρακαλούμαι για ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ κ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, κ. ΟΧΙ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ κ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ (σε όλους τους τομείς της Κοινωνίας !)


    Ciao Amici !

    ΑπάντησηΔιαγραφή