Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι αντι-ακροδεξιός !!!



Άλλος ένας άνθρωπος του πολιτισμού προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου . Έτσι μετά τον Ρένο Χαραλαμπίδη ο οποίος θα ηγηθεί της πολιτισμικής θεογονίας του Άρη Σπηλιωτόπουλου , ο Κριστόφ Βαζέχα γνωστοποίησε την…

συμμετοχή του στο ίδιο ψηφοδέλτιο .

by…takoureliatragoudameakoma

Ο Κριστόφ Βαζέχα έθεσε ως προτεραιότητα του την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού . Ένα έργο με το οποίο ποτέ δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά ο νυν δήμαρχος της Αθήνας , Γιώργος Καμίνης και από ότι φαίνεται δεν αποτελεί προτεραιότητα του .

Έτσι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ευελπιστεί να προσελκύσει τους φίλους του Παναθηναϊκού μέσω του Κριστόφ Βαζέχα . Βέβαια , από την άλλη , με τον Κριστόφ Βαζέχα στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου , ο Καμίνης κερδίζει , χωρίς καμία προσπάθεια , τους Ολυμπιακούς της Αθήνας . Γιατί αν οι Παναθηναϊκοί ψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για να τους χτίσει το γήπεδο , οι Ολυμπιακοί θα ψηφίσουν τον Γιώργο Καμίνη για να μην τους χτίσει το γήπεδο.

Με την υποψηφιότητα του Κριστόφ Βαζέχα , ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θέτει τέρμα στις κουβέντες που τον ήθελαν να υιοθετεί ακροδεξιά ατζέντα . Βέβαια ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα προτιμούσε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του τον Ντανιέλ Μπατίστα ή την Υβέτ οι οποίοι φαίνονται από μακριά ότι είναι ξένοι . Όμως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καθυστέρησε να υιοθετήσει την αντι-ακροδεξιά ατζέντα του και έτσι ο Ντανιέλ Μπατίστα και η Υβέτ έκλεισαν αλλού. Παρόλαυτα και ο Κριστόφ Βαζέχα την κάνει τη δουλειά του , ιδίως όταν αρχίσει να μιλάει. Και είναι πιο θελκτικός στους χρυσαυγίτες ψηφοφόρους .


http://paganeli.wordpress.com/


1 σχόλιο: