Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Εμφύλιος στην Χρυσή Αυγή!

 Ο Μιχαλολιάκος μετάνοιωσε που έχρισε τον Κασιδιάρη υποψήφιο
Στα δύο είναι χωρισμένη η Χρυσή Αυγή κι ας προσπαθούν τα στελέχη της σε κάθε ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα αρραγές μέτωπο. Τα στρατόπεδα αυτήν την στιγμή είναι δύο και χωρίζονται στους υποστηρικτές του προφυλακισμένου αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου (Μιχαλολιακικοί) και σε αυτούς που υποστηρίζουν τον νεαρό βουλευτή και υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη (κασιδιαρικοί).
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, «Ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος τελευταίως μοιράζει χρίσματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών ανά την Ελλάδα, θέλει να δώσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον εκλεκτό του κ. Δ. Κουκούτση, βουλευτή Μεσσηνίας», κάτι βρίσκει τον Νίκο Μιχαλολιάκο αντίθετο.
Η αντίθεση του αρχηγού του εθνικιστικού κόμματος έγκειται στο ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θέλει να αναβαθμίσει την υποψηφιότητα στην Πελοπόννησο. Αυτό σημαίνει πως «δεν θέλει υποψήφιο βουλευτή (σου λέει μη βρεθεί και αυτός στη φυλακή) και επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει ο προσωπικός του φίλος κ. Χρ. Γούδης (καθηγητής Αστρονομίας στην Πάτρα).
Ελα όμως που ο κ. Κασιδιάρης, που θέλει να εμφανίζεται ότι πλέον εκπροσωπεί την «καθαρότητα της πολιτικής της Χρυσής Αυγής», θυμήθηκε ότι ο εκλεκτός του «αρχηγού» είχε γράψει παλαιότερα ένα ποίημα με τον τίτλο «Ω μεγάλο έθνος» που αναφέρεται στους Ισραηλινούς και άρχισε να το διαδίδει στις οργανώσεις ευρέως».
απο το koolnews.gr
http://papaioannou-giannis.net/2014/02/01/%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου