Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

ΓΣΕΒΕΕ: 250.000 τα λουκέτα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την αρχή της κρίσης

ΓΣΕΒΕΕ: 250.000 τα λουκέτα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την αρχή της κρίσης
Τον αριθμό των 250.000 λουκέτων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τότε που ξεκίνησε η ύφεση στην ελληνική οικονομία παρουσίασε στα μέλη της επιτροπής οικονομικής και νομισματικής πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς, στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη.


«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ένα σοβαρό σχέδιο ανάκαμψης με βαθιές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και όχι αυτό το "τσουνάμι" εισπρακτικών μέτρων και αντιφατικών ρυθμίσεων που βιώνουμε καθημερινά» τόνισε ο κ. Καββαθάς στη συνάντηση.

«Η αποτυχία σταθεροποίησης και επαναφοράς της ελληνικής οικονομίας είναι πλέον προφανής» υπογράμμισε ο κ. Καββαθάς. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ επισήμανε τέλος ότι «η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος δεν μπορεί να στηρίζεται διαρκώς σε περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, σε αύξηση φορολογικών εσόδων αλλά και σε συμπίεση των δημόσιων επενδύσεων που είναι απαραίτητες για τόνωση της οικονομίας.


http://www.protothema.gr/economy/article/349042/gsevee-250000-ta-louketa-ton-mikromesaion-epiheiriseon-apo-tin-arhi-tis-krisis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου