Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές διαμαρτύρονται για τη βράβευση Παπαδήμου. (Μπράβι στα παιδιά)!


Με απόφαση του Δ.Σ. του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών απονέμεται σήμερα το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στον Λουκά Παπαδήμο για τις πολύπλευρες υπηρεσίες του στη χώρα, με αποκορύφωμα την ανάληψη της πρωθυπουργίας, τον Νοέμβριο του 2011, σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.







Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη βράβευση αυτή, οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές και μέλη του ΕΠΑΜ διαμαρτύρονται έξω από το κτήριο της βράβευσης στην Κηφισιά. Οι συγκεντρωμένοι αριθμούν περί τα 300 άτομα, ενώ στο σημείο έχει ήδη φτάσει μια διμοιρία των ΜΑΤ.



Η τιμητική διάκριση «Αριστείο ΙΟΒΕ» καθιερώθηκε το 2008 και απονέμεται σε πρόσωπα που με τη συνολική τους δράση έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ελληνική οικονομία.





http://www.zougla.gr/greece/article/i-aganaktismeni-motosikletistes-diamartironte-gia-ti-vravefsi-papadimou

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ.ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ.ΚΡΙΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΛΕΦΤΕΣ,ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ,ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=EQ1c4xyZ5gg
    Εδω ειναι το βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή