Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

(Συγκυβερνητικά ...μαχαιρώματα)! Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός σιωπά για τον σύμβουλό του που είναι στη λίστα Λαγκάρντ


Καρχιμάκης: Ο πρωθυπουργός σιωπά για τον σύμβουλό του που είναι στη λίστα Λαγκάρντ
Σαφείς αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά αφήνει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού και τα λεγόμενά του για τους «μεγαλοσχήμονες».
Σε κείμενό του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Πάμε Μαζί» ο Μιχάλης Καρχιμάκης ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι στους «μεγαλοσχήμονες» ανήκει και ο σύμβουλός του επί διεθνών θεμάτων το όνομα του οποίου εμφανίζεται στη «λίστα Λαγκάντ» να έχει σε κοινό λογαριασμό με άλλους πέντε εκατομμύρια ευρώ.
«Και για το οποίο σιωπάτε» συνεχίζει ο κ. Καρχιμάκης και προσθέτει «Αυτός κατά τα λεγόμενα σας θα πιαστεί; Θα λογοδοτήσει;».
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Μιχάλη Καρχιμάκη:
«Καλημέρα κ.Πρωθυπουργέ και καλή μας χρονιά με δύναμη και πάνω απ’ όλα υγεία .
Στους μεγαλοσχήμονες που αναφερθήκατε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σας,ότι θα λογοδοτήσουν μήπως ανήκει και ο σύμβουλος σας επι διεθνών θεμάτων που εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ να έχει ο ίδιος σε κοινό λογαριασμό με άλλους (5)πέντε εκατομμύρια ευρω;
Και για το οποίο σιωπάτε….
Αυτός κατά τα λεγόμενα σας θα πιαστεί; Θα λογοδοτήσει;»

http://papaioannou-giannis.net/2013/01/02/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου