Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Καμία διακοπή ρεύματος σε ανέργους


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας μαζί με την Επιτροπή των ανέργων του εργοστασίου Οινοπνεύματος Χατζηδήμα, πραγματοποίησαν σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ με αίτημα να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν άνεργο που δεν μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ.


Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΕΚΛ και αντιπροσωπεία των εργαζομένων με τον τομεάρχη του υποκαταστήματος Λάρισας της επιχείρησης κ. Παπαϊωάννου τονίστηκε η αναγκαιότητα να δείξει η ΔΕΗ ανθρώπινο πρόσωπο σε όσους πράγματι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της και να σταματήσει τις διακοπές ρεύματος σε άνεργους όπως αυτοί της επιχείρησης Χατζηδήμα. Από την πλευρά του ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στη διοίκηση της επιχείρησης σημειώνοντας ότι μάλλον θα εξεταστεί θετικά.

Εντωμεταξύ, τη Δευτέρα ΕΚΛ και εργαζόμενοι θα έχουν συνάντηση με την προϊσταμένη του ΟΑΕΔ για να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης τους, ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση την ίδια μέρα με τη γ.γ. της αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς.

Επίσης, την Πέμπτη σε συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν στοιχεία για το πρόβλημα του κλειστού εργοστασίου και για την κατάσταση των εργαζομένων.

Πηγή:press-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου