Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ-ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΠΑΤΣΟ: Αστυνομικοί μοίρασαν 200 μερίδες φαγητό!




Για όσους χλευάζουν την κατά Τσίπρα κοινωνική υπεραξία των σωμάτων ασφαλείας....



Από το diktiospartakos

Λίγα 24ωρα μετά την σύλληψη αστυνομικών για τη συμμετοχή τους σε μαφιόζικα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, διαβάζουμε την παρακάτω είδηση.
Είχε προηγηθεί η σύλληψη του τραπεζίτη Λαυρεντιάδη, αγαπημένου παιδιού των αστικών κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, των εργολάβων και των καναλαρχών, του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και των εφοπλιστών, που απέδειξε ότι στρατιές Ματατζήδων και ΟΥΚάδων του Λιμενικού έχουν αναλάβει μπράβοι των ανθρώπων του πλούτου. Τώρα, επειδή τα λεφτά δεν τους φτάνουν, αναλαμβάνουν Μπράβοι στα πλοία των εφοπλιστών: γυαλίζει το μάτι τους με τα 400 ευρώ τη μέρα, χωρίς να μπορούν να σκεφτούν ότι οι εφοπλιστές θέτουν την ζωή των ίδιων και των πληρωμάτων σε κίνδυνο, για να γλυτώσουν τα ακριβά ασφάλιστρα! Φυσικά καθημερινές είναι οι καταγγελίες για τους βασανισμούς και τις ληστείες μεταναστών από όργανα της τάξης, που συνεργάζονται και συγκαλύπτουν, εξάλλου, δολοφόνους ναζιστές, ενώ δεν λείπουν επίορκοι αστυνομικοί από κάθε εξάθρωση κυκλωμάτων τοκογλυφίας και της νύχτας. Πραγματικά δεν ξέρεις που σταματά η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και που αρχίζει η Χρυσή Αυγή, που σταματά το κράτος του Νόμου και της Τάξης και που αρχίζει η μαφία του κόσμου της Αγοράς, σε κάθε της μορφή!




 
Η πιο υποκριτική όμως πτυχή της είδησης "Αστυνομικοί μοίρασαν 200 μερίδες φαγητό" είναι η εξής: η ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαίτερα τα τμήματα των πραιτωριανών της -ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ΕΚΑΜ και η Κρατική Ασφάλεια, έπαιξαν και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιβολή των Μνημονίων, στη φτωχοποίηση του λαού μας. Εξαγορασμένοι από το κράτος και απολαμβάνοντας ένα σίγουρο μισθό και μονιμότητα, επιτίθενται ενάντια σε όσους αγωνιζόνται και αμφισβητούν τον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.

Με διαταγή της ηγεσίας τους, που τώρα μοιράζει μερίδες φαγητού, εξαπολύουν χημικό πόλεμο κατά διαδηλωτών, στέλνουν στα νοσοκομείο δεκάδες αγωνιστές, επιτίθενται αδιαφορώντας για τον αν τα χτυπήματα τους είναι δολοφονικά, προβοκάρουν τους αγώνες. Παρακολουθούν και ελέγχουν κάθε προσωπική μας στιγμή. Τώρα, τους πάρέχουν και αύρες με νερό, από το Ισραήλ, ενώ χιλιάδες από αυτούς θα συμμετέχουν στο στρατιωτικό τμήμα της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των κοινωνικών εξεγέρσεων.
Αυτά είναι τα όργανα του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, που με την τραμπούκικη δράση τους εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και επιβάλλουν καθεστώς δουλείς στον κόσμο της εργασίας.

Πραγματικά, δεν ξέρεις τι σε αηδιάζει και τι μισείς περισσότερο: τους αστούς πολιτικούς ηγέτες και βουλευτές, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τα αφεντικά, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ ή τα όργανα της τάξης;

Δύσκολη η επιλογή αν όχι αδύνατη στη χαβούζα της αστικής πολιτικής.
Δεν μεταρρυθμίζονται, δεν εκδημοκρατίζονται. Ανατρέπονται μαζί  με το αστικό  βρωμερό εκμεταλλευτικό σύστημα εξουσίας που υπηρετούν!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.             6932955437      
Αστυνομικοί μοίρασαν 200 μερίδες φαγητό


Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέρθηκαν σήμερα, 1η Ιανουαρίου του 2013, το μεσημέρι, 200 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α., Σοφοκλέους 70 & Πειραιώς 35).

Οι μερίδες που διανεμήθηκαν προέρχονται από την Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.
Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου του Σώματος για την στήριξη των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου