Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών


Διευρύνουν τις δράσεις τους οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας, καθώς μετά τις συγκεντρώσεις και τις πορείες, οι ήχοι των μηχανών τους θα ακουστούν και στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών στον Πειραιά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:



«Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας, συνεχίζουμε την κοινωνική μας δράση στην πρωτεύουσα της χώρας μας που έχει πλέον γονατίσει από την κρίση, προσπαθώντας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που στερούνται βασικών αγαθών.

Εν μέσω των εορτών λοιπόν θα επισκεπτούμε το κέντρο κακοποιημένων γυναικών στον Πειραιά καθώς και το Ζάνειο ορφανοτροφείο, για να αποχαιρετήσουμε το 2012 και να νιώσουμε άλλη μια φορά τους λόγους που μας κράτησαν στους δρόμους κι αυτόν τον χρόνο και που θα μας κρατήσουν στους δρόμους και τον χρόνο που έρχεται.

Σκοπός μας είναι όχι μόνο να δώσουμε πράγματα σε αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά καθημερινά, αλλά και να τους δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τους σκέφτονται και το δείχνουν έμπρακτα.

Καλούμε λοιπόν, όσους μπορούν να μας συναντήσουν την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, στις 10:30 στην νέα μας έδρα στην οδό Βάμβα 7, Πειραιά (κάθετος της Τζαβέλλα).

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο του λαού!

Καλές γιορτές σε όλους μας!ι

Ευχές για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !!!

Πάντα Όρθιοι!

Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» .
http://www.zougla.gr/greece/article/i-aganaktismeni-motosikletistes-sto-plevro-ton-kakopimenon-ginekon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου