Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

καταγγελία για αστυνομική βία


αναδημοσίευση από το

athensindymedia :

elas_elhnikh_astynomia_el.as_elliniki_astinomia_sima
Την Παρασκευή 21/12 γύρω στις 12μμ και ενώ πέρναγα από το υπουργείο πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας δέχτηκα επίθεση από την γνωστή κρατική συμμορία των ΜΑΤ.Καταγγελία για αστυνομική βία στα εξάρχεια
 Αιτία για τον ξυλοδαρμό μου ήταν ένα σχόλιο μου απέναντι στα ειρωνικά σχόλια της διμοιρίας για την Villa Amalias. Με πιάσανε με κεφαλοκλείδωμα και με βάλανε πίσω από την κλούβα, χτυπόντας με με την σειρά ενώ ήμουν πεσμένος κάτω.
Απειλούσαν οτι ξέρουν το σπίτι και το μηχανάκι μου (το οποίο αυτοί είχαν ρίξει κάτω). Με προκαλούσαν αναφερόμενοι στις δραστηριότητες του Α/Α χώρου, που συμμετέχω ενεργά, και ειδικά αναφερόμενοι στην Villa Amalias. …
    Ευτυχώς την ώρα που δεχόμουν επίθεση υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες και γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος από την γύρω περιοχή, οι οποίοι ζητούσαν την απελευθέρωση μου. Υπο την πίεση των κατοίκων με άφησαν, με απειλές βέβαια για επόμενη φορά.
     Επιλέγω την επώνυμη καταγγελία γιατί θεωρώ οτι τα αυξανώμενα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας πρέπει να γίνονται γνωστά αποκαλύπτοντας τον φασιστικό ρόλο της <<δημοκρατίας>> απέναντι στους αντιστεκόμενους. Κι αν νομίζουν οτι είναι πολύ <<μάγκες>> που χτυπήσανε, 20 οπλισμένοι δολοφόνοι, ένα άτομο μόνο του και άοπλο, να γνωρίζουν, πως ότι και να κάνουν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ.
                              ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
                                                           ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΟΥΛΑΣ
                                                              26/12/2012

ΥΓ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VILLA AMALIAS – ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου