Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσαυγίτες παραδέχονται τον ξυλοδαρμό Στρατούλη, και ο Δένδιας ψάχνει μπύρες στην Βίλα Αμαλία


Το BBC μετέδωσε ηχητικό ντοκουμέντο που εαν είναι πραγματικό αποδεικνύει πως πίσω από την επίθεση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ κρύβονται μέλη της Χρυσής Αυγής.


Στο ηχητικό απόσπασμα φέρεται να μιλάει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός, ο οποίος όχι απλά δηλώνει πως Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον Στρατούλη, αλλά ειρωνεύεται κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος του BBC εξασφάλισε το ηχητικό ντοκουμέντο εισχωρώντας στην Χρυσή Αυγή.

Στο πιο ουσιαστικό κομμάτι του ηχητικού αποσπάσματος ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λαγός φέρεται να λέει :
''Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσης Αυγης που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές. Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν για μισή(newsit.gr)

Την ίδια ώρα, ο Δένδιας πολεμάει την ανομία εισβάλλοντας στην Βίλα Αμαλία,που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, στο κτίριο βρέθηκαν περίπου 1500 άδειες φιάλες, δοχείο με εύφλεκτο υγρό, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες μεγάλου μεγέθους, πτυσσόμενο κλομπ, μαχαίρια, σφεντόνες, μεταλλικά σφαιρίδια, σφυρί και μικροποσότητες κάνναβης.

«Τα ευρήματα ήταν αστεία. Παρ’ όλα αυτά ο Δένδιας δηλώνει πως από αυτά αποδεικνύεται ότι η Βίλα υπήρξε κέντρο ανομίας για 22 χρόνια και επιτέλους ο νόμος,  με τη «γενναία πολιτική βούληση» του Σαμαρά, αποκαθίσταται. Με ποια λογική ακροβασία μπορούν άδεια μπουκάλια μπύρας να χαρακτηριστούν «υλικά κατασκευής μολότοφ»;  Σ’ ένα χώρο που λειτουργεί συναυλιάδικο και καφενείο είναι παράλογο να υπάρχει μεγάλος αριθμός άδειων μπουκαλιών μπύρας; Τι θα πει «εύφλεκτο υλικό»; Μήπως μιλάνε για τα υγρά καθαρισμού της τυπογραφικής μηχανής  που λειτουργεί στη κατάληψη;  Να μιλήσουμε για τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, που κάθε διαδηλωτής που σέβεται την υγεία του, οφείλει να διαθέτει», αναφέρει η ανακοίνωση της Βίλας Αμαλίας, αναφορικά με τα ευρήματα των Αρχών.


Ακούστε την ομολογία των Χρυσαυγιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου