Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

γύρω



Έρχεται ο Αντίχριστος. Δηλαδή ο άρχων του κακού, ε; Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι, αφού το κακό εκπροσωπείται ΗΔΗ. Μια ματιά να ρίξεις γύρω έτσι στη τύχη, δεν έχεις παρά να διαλέξεις: Παιδεραστές, μανιακοί δολοφόνοι, πουλημένοι πολιτικοί, διεστραμένοι ιερωμένοι, βασανιστές, κτηνάνθρωποι, βιαστές, ηγέτες που ονειρεύονται να κάνουν σκόνη το κόσμο, επιστήμονες που κατακρεουργούν ζωάκια να δουν πόσο πονάνε, πατεράδες που γαμάνε τα παιδιά τους, μανάδες που εκδίδουν τις κόρες τους, εξουσιαστές του υποκόσμου, έμποροι ναρκωτικών, φανατισμένοι ρατσιστές, δουλέμποροι, αιματοχαρείς καραβανάδες, καριόλες που πηδιούνται με κάτι χούφταλα, πουρούδες που πηδιούνται με αγοράκια, μανάδες που πετάνε τα μωρά στα σκουπίδια,
ξελιγωμένοι που στήνονται σε μπουδέλα να βγάλουν τις ανωμαλίες τους, λαλημένοι θρησκόληπτοι που αυτοκτονούν μαζί με τα παιδιά τους, συγκεντρώσεις μαγείας με κοκοράκια και μωράκια σφαγμένα, ψυχωτικοί που μπουκάρουν και θερίζουν σχολεία, επιδειξίες που τα μοστράρουν στα μωρά στις πλατείες, πουσταράδες που πηδάνε αγοράκια , μαλακοκέφαλοι που τη παίζουν καθώς βλέπουν κοριτσάκια να τα ξεσκίζουν, κανίβαλοι, κοπρολάγνοι, νεκρόφιλοι, σαδομαζόχες, παιδιά που μπορούν να σκοτώσουν τη γριά τους για ένα ψωροδιαμέρισμα, γιατροί που σ’αφήνουν ανοιγμένο μέχρι να τ’ακουμπήσεις, ολόκληρες κυβερνήσεις διεφθαρμένες, μισάνθρωποι κάθε συναφιού εξουσιαστές, και χρήμα να ρέει άφθονο στα μυαλά στις ψυχές να κολλάει σα σορόπι και να καυλώνουν τα ανθρωπάρια τα φουσκωμένα με τον αρωστημένο εγωισμό τους που ζουν υπάρχουν αναπνέουν με όνειρο να γαμήσουν τους πάντες με υπέρτατο άχτι τους, αιώνιο, το θάνατο που ακόμα τους της σκαπουλάρει ο άτιμος και είναι το μόνο τους πρόβλημα τελικά!!!!! Μόνο πρόβλημα της ανθρωπότητας η αθανασία. Να τρώω, να χέζω να γαμάω στην αιωνιότητα. Γιατί να μένουν οι νέοι οι καριόληδες πίσω από μένα κι εγώ να γίνομαι χώμα!
Για να καταλάβω...αν αυτοί είναι τα δευτεροκλασάτα της κόλασης, ε τότε ναι, ο μεγάλος πρέπει να 'ναι "πανέμορφο πλάσμα", που λέει κι Μάξιμος. Γιατί τόσους αιώνες φτιάχνει δέρμα στη ξάπλα. Δε χρειάζεται να κάνει τίποτα. Οι δούλοι του κάναν πιο πολλά ακόμα κι από αυτά που έγραφε το συμβόλαιο!
Τώρα θα μου πεις, "καλά εγώ δεν ανήκω στις παραπάνω κατηγορίες της κόλασης τι φταίω";
Φταις ρε φίλε, γιατί εσύ κι εγώ ανήκουμε στη πιο γλοιώδη κατηγορία.
ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ!
Και στη πιο πουλημένη κατηγορία.
ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ!
Βλέπουμε και το βουλώνουμε και ανάβουμε στο κεράκι μας , το παίζουμε Πιλάτοι, κρυβόμαστε στο σπιτάκι μας, στο φαγάκι μας, στη παρείτσα μας στη τηλεορασούλα μας, στη δουλίτσα μας, στον αντρούλη μας, στη γυναικούλα μας, στο αυτοκινητάκι μας, στη ταβερνούλα μας.
Εκείνοι είναι οι κτηνάνθρωποι κι εμείς οι άρχοντες των υποκοριστικών. Οι χαφιέδες του Θεού: "Οχι εγώ! Να, να θεούλη μου εκείνος το έκανε. Εγώ σε σένα...μια λαμπάδα ΝΑ!!!"
Συμπέρασμα; Οι μισοί γαμάνε στο όνομα της θρησκείας και οι άλλοι μισοί τη δωροδοκούν.
Αχ και να 'χε δίκιο ο γενειοφόρος αυτόκλητος προφήτης!!! Να 'ρχόταν ένας οτιδήποτε και ν’ άρχιζε να κόβει κώλους αβλεπί!!! Και μάλιστα έχω και ιδέες να του δώσω πολλές η πρώτη φυσικά η κλασσική. Ολοι στο λάκκο με τα σκατά και τα κεφάλια μέσα!!!!
Ρε πατριώτες, μια απορία έχω ταπεινή. Αν όπως λέτε κεντρική ιδέα της χριστιανικής θρησκείας είναι η φράση "αγαπάτε αλλήλους" πού στο διάολο (συγνώμη αφεντικό για την επίκληση) βγάλατε το συμπέρασμα ότι είστε χριστιανοί; Πού στο διάολο;
(Δε το λέω τρίτη φορά, γιατί στη τρίτη έρχεται...!)

λοβοτομή ή θάνατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου