Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δεν είναι σοκ μαλάκες



Για αυξήσεις "σοκ" στα τιμολόγια της ΔΕΗ κάνουν λόγο τηλεοπτικά και διαδικτυακά δελτία ειδήσεων. Σύμφωνα με πρώην πιο αποτυχημένο Υπουργό Οικονομικών όλων των εποχών και νυν αποτυχημένο Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής, η αύξηση, αγγίζει το 9.2%, γεγονός που θα πρέπει να μας ικανοποιεί πλήρως, καθώς είναι μικρότερη από την αύξηση που ζήτησε η ΔΕΗ, συνεπώς μιλάμε για πολιτική νίκη, αλλά και γιατί ladies and gentlemen, το ρεύμα που πληρώνουμε είναι από τα χαμηλότερα της Ευρώπης.

Δηλαδή τι άλλο να κάνει αυτός ο έρμος ο Παπακωνσταντίνου, σπαθιά να καταπιεί; Ο,τι μπορεί κάνει ο άνθρωπος. Θα μου πει κάποιος, πριν λίγες ημέρες πληρώσαμε το χαράτσι για τα ακίνητα, που ουδεμία σχέση έχει με τη ΔΕΗ, τώρα μας λένε πως θα αυξηθούν και τα τιμολόγια; Σε αυτόν λοιπόν απαντώ με ωριμότητα και τεχνογνωσία, ΝΑΙ θα αυξηθούν ΚΑΙ τα τιμολόγια, άλλη ερώτηση;

Και για να τα έχουμε καλά με όλους, δεν είναι "σοκ" ρε μαλάκες "άνκορμεν" και παπατζομπλογκάδες, οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σοκ θα ήταν να είχαμε μείωση, σταματήστε να χρησιμοποιείτε εκφοβιστικές φράσεις και λέξεις όταν δεν υπάρχει λόγος. Τουμπεκί όλοι! Και αυξήσεις στη ΔΕΗ θα έχουμε και αυξήσεις στην ΕΥΔΑΠ θα έχουμε και αυξήσεις στα καύσιμα θα έχουμε και αυξήσεις στους φόρους θα έχουμε και αυξήσεις στον αέρα που αναπνέουμε θα έχουμε.

Αν δε σας αρέσει ξεκινήστε να διαβάζετε κάνα βιβλίο, όπως το "Αδράστεια"του Χάρισον Γκίμπσον.


Πηγή:  RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου