Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μπλογγικά.ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΙΚΤΥΟ







Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ και ΕΝΤΡΟΜΟ από τις ΛΑΪΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, δείχνει τα "δημοκρατικά" του όρια.
Η Αστική Τάξη δεν διστάζει να ολισθαίνει σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ όταν κινδυνεύει.

Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με τη ΣΥΝΔΡΟΜΗ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ του ΛΑΟΣ), λειτουργεί ως ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και των γραφειοκρατών των ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

Η ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ που έχει από τους ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ και ΕΚΔΟΤΕΣ είναι το τελικό επιστέγασμα της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που θα ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: η ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ της ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ και αγώνας για τη ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.



ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ

Πρέπει να χτίσουμε κόμματα και όχι σέχτες, επαναστατικές οργανώσεις και όχι κοινοβουλευτικές ομοσπονδίες, οργανώσεις μάχης και όχι προπαγανδιστικούς κύκλους. Με βαθιές ρίζες μέσα στην εργατική τάξη και στην ιστορία της καθώς και στην ιστορία των μαζών της χώρας και στην ιστορία της ίδιας της χώρας. Οι εθνικές ιδιαιτερότητες παίζουν εξαιρετικό ρόλο στην στρατηγική των επαναστατικών κομμάτων. Αφού λάβουμε πρώτα υπόψη αυτές τις συνολικές απαιτήσεις, η μορφή που μπορεί να πάρει η ανάπτυξη του επαναστατικού κόμματος μπορεί να γνωρίσει κάθε είδους ποικιλία. Στο σημερινό στάδιο, με την τεράστια διασπορά της επαναστατικής πρωτοπορίας, τονίζουμε το νέο επαναστατικό στάδιο που έχει ανοίξει η σημερινή παγκόσμια κρίση, υπογραμμίζει το γεγονός πως η καπιταλιστική παλινόρθωση οξύνει αυτή την παγκόσμια κρίση και αναπτύσσει επαναστατικές συγκρούσεις, σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από αυτές που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, ακόμα και στις αναπτυγμένες χώρες. Επίσης τονίζουμε την ισχύ των ιστορικών προγραμμάτων του κομμουνισμού, από το Μανιφέστο του 1848, τα πρώτα τέσσερα συνέδρια της Τρίτης Διεθνούς έως το μεταβατικό πρόγραμμα της 4ης Διεθνούς και καλούμε όλους τους επαναστάτες και τις οργανώσεις τους να επεξεργαστούν ένα διεθνές πρόγραμμα που θα λαμβάνει υπόψη του τις ουσιαστικές αλλαγές των τελευταίων δεκαετιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου