Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ακτιβίστρια υπέρ της Ελλάδας η Βρετανίδα που βρέθηκε νεκρή στη Ροδόπη

Ακτιβίστρια υπέρ της Ελλάδας η Βρετανίδα που βρέθηκε νεκρή στη Ροδόπη
Ακτιβίστρια υπέρ της χώρας μας ήταν η Βρετανίδα, Σίλια Χολινκγουόρθ, που βρέθηκε νεκρή σε ερημική περιοχή της Ροδόπης και όπως εκτιμάται, την κατασπάραξαν σκυλιά.

Οι εφημερίδες στην Αγγλία κάνουν ειδική αναφορά στο ότι η γυναίκα ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη από την επίθεση τηλεφώνησε στην οικογένειά της και ζήτησε βοήθεια.




Η 63ρονη γυναίκα σημειώνεται πως εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη όταν είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και στη συνέχεια επέστρεφε στο κατάλυμά της. 

Οι ομάδες διάσωσης εντόπισαν ανθρώπινα μέλη διαμελισμένα από ζώα, δύο ημέρες μετά, το Σάββατο και πλέον αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση πως πρόκειται για τη συγκεκριμένη. 

«Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τις αρχές στην Ελλάδα για την υπόθεση αυτή, όπως και με το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ παρέχουμε υποστήριξη στην οικογένειά της», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Από την πλευρά τους οι γείτονες της γυναίκας στο Μπράντφορντ του Γουίλτσαϊρ, την χαρακτήρισαν «ευγενική και φιλική» και πολύ ενεργή στην κοινότητά της. 

Η Σίλια Χόλινγκγουόρθ ήταν από τα παλαιότερα μέλη της καμπάνιας του Μπρίστολ για την Αλληλεγγύη στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας εκείνους που μάχονται την λιτότητα, μετά την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση.


http://www.zougla.gr/greece/article/aktivistria-iper-tis-eladas-i-vretanida-pou-vre8ike-nekri-sti-rodopi


1 σχόλιο:

  1. Τί Είτανε Υπερασπίστρεια της Ελλάδος;;;

    Τότε Το Ερώτημα πρέπει να τεθεί Άλλοιώς!!!

    Γιατί δεν την Προστάτευαν οι ... Σκατοκυπατζίδες με τον Απλό Αγνώ Βαθμό Ασφάλειας και μάλιστα στην .... Ροδόπη;;;;

    Αλλά Τί ρωτάμε!!! ΕΔΩ οι Υποτελείς Υποτακτικοί Υποδουλωμένοι ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΕΣ τον Ελληνικό Λαό Την Χωρα Των Ελληνων Δεν Προστατεύουν μια ... "Ξένη" Αλληλέγγυα Της Χώρας και Του Ελληνικού Λαού θα ... Προστατέψουν;;;

    Αλλά όταν οι Σκατοκυπατζίδες τουλάχιστον από τα Χρόνια της Τριπλής Κατοχής μεσολαβούντες τα Καταραμένα Αγγλοαμερικάνικα Χρόνια του 50/60/70 .. ΜΕΧΡΙ και ΣΗΜΕΡΑ Είναι Στην Ασκηση Τους Στην Ιδεολογία Τους Στο Πνεύμα Τοτς να ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ/ΉΡΩΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ τι να περιμένεις να πάει η Χώρα Μπροστά;;; Στον Γκρεμό θα πάει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ... ΒΛΕΠΕΙ!!!

    Και εάν πάνε να ... "Χαρούν" για τα Άνω οι κύριοι Από Τους .. Αναρχοαυτόματους έως την ... "Κυβέρνηση" Ένα ΣΑΣ ΛΕΜΕ:

    ΌΤΙ Η CIA/NSA ΚΑΙ άλλα ΣΚΑΤΑ Σας Έχουν σαν ... μπιμπελό Του Κώ..λ..υ!

    Διότι και π.χ. κόμματα με Τίτλους "ΚΚΕ εσωτερικού" ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝA ...115.46% Από ΞΕΝΟ/ΞΕΝΑ ΚΈΝΤΡΑ (CIA/NSA)! Και όλες οι κατόπιν Αυτού Παραφυάδες!!! Το ίδιο Ισχύει και με της ... λεγώμενες "Τρομοκρατικές Οργανώσεις"! Θυμίζουμε α) Ερυθρές Ταξιαρχίες/Ιταλία β) Γερμανικές!!!

    Και Επειδή οι "Ινστρούκτωρες" δεν είναι Σαν και Σας ΧοντροΜΛΚες φτιάξαν και τους "Αλλους" Τα Ναζιστοφασιστικά Τρομοκρατάκια! Θυμίζουμε ξανά (βαρετό είναι) α) Ιταλία β) Γερμανία. Στην Ελλάδα Άλλοιώς είτανε ο Θίασος! Διότι οι ... Εφαρμογές Έχουν Σχέση και Συνάρτηση Της Ιστορίας ΤΩΝ Λαών! Δηλαδή (για να γίνει κατανοητό στους ψευτοϊδεολόγους βλάκες) Στην Γερμανία πίνουν και τρώνε μπύρα και βούρστ Στην Ελλάδα Κρασί και Ψάρι Στην Ιταλία Μακαρόνια και κρασί!!!




    Και Φίλοι Μου Καλοί!


    Εαν διαφωνείται με αυτά (όπως έλεγε και ο Καραϊσκάκης) ...

    ... ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΥΤΑ!!!


    ... αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή