Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Να γιατί ο γιαννάκης Σγουρός επιτέθηκε στον Δ. Τσουκαλά και οι Μπομπολοκίνητοι νταβάδες της ενημέρωσης συνεχίζουν τις προπαγανδιστικές επιθέσεις εναντίον του, παρά τις διαψεύσεις του! Νόμοι υπάρχουν για τις Δημόσιες αράχνες του κομματικού σωλήνα, κύριε Μιχελάκη;


Στις 30/11/2013 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ (Φορέας Διαχείρισης των σκουπιδιών Αττικής) Γιάννης Σγουρός μαζί με την εκλεκτή του παρέα (π.χ. ο γνωστός αυριανιστής Πασβαντίδης) επιτέθηκαν με ιδιαίτερη αγριότητα στους Βουλευτές και Περιφερειακούς Συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλά και Σ. Παναγούλη (εδώ).

Παρά την παραπληροφόρηση από τους νταβάδες της ενημέρωσης ο Δ. Τσουκαλάς με ανακοίνωσή του ξεξαθάρισε τα γεγονότα (εδώ).
Όμως, η κύρια αιτία της επίθεσης εναντίον του Τσουκαλά δεν ήταν η καταγγελία του για τη μεθόδευση από τον Σγουρό του ξεπουλήματος της χερσονήσου της Βουλιαγμένης (εδώ).
Στις 16/12/2013 το Μπομπολιστάν και οι μπομπολοκίνητοι νταβάδες της ενημέρωσης (π.χ. Πρώτο Θέμα) με αφορμή το πόθεν έσχες του Τσουκαλά ξεκινούν μια παραπληροφοριακή προπαγανδιστική επίθεση εναντίον του (εδώ).
Παρότι ο Τσουκαλάς απαντάει πειστικά και δικαιολογεί τα ποσά στο πόθεν έσχες του (εδώ), η προβοκατόρικη προπαγάνδα του Μπομπολιστάν εναντίον του συνεχίζεται (εδώ) αμείωτη - προφανώς, έως την απόλυτη πολιτική απαξίωση του Συριζαίου Βουλευτή!
Η βάση της προπαγάναδας τους δεν πατάει στην αλήθεια, πατάει στον μηχανισμό του κοινωνικού αυτοματισμού: φτωχοί Έλληνες/πλούσιος Συριζαίος 
!Βουλευτής 
 Ποιός... χέζει την αλήθεια και την αξιοπρέπεια 
του Τσουκαλά; 
Η αληθής αιτία όμως για τις επιθέσεις εναντίον του Τσουκαλά, τόσο του Σγουρού όσο και του Μπομπολιστάν, δεν βρίσκετε εδώ.
Η πραγματική αιτία βρίσκεται στο από 30.09.2013,  Αρ. Πρωτ:  102,  Υπόμνημα της Συριζαίας Περιφερειακής παράταξης Αττικής ( ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) και  το οποίο υπογράφει, ως επικεφαλής σήμερα της παράταξης και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Δ. Τσουκαλάς! 
Στο υπόμνημα (εδώ) ο Δ. Τσουκαλάς αναδεικνύει, σε πρώτο επίπεδο, πλευρές <κακοδιαχείρισης>> από το Σγουρό στη λειτουργία του ΕΔΣΝΑ και σε δεύτερο επίπεδο  - γιατί υπάρχουν βάθος, ουρές και περιθώρια - τον σφιχτό εναγκαλισμό ΕΔΣΝΑ- σκουπίδια-Μπομπολιστάν, πλευρές που ξεπερνούν τις πολιτικές ευθύνες και υπερκαλύπτουν τα όρια... ποινικών ευθυνών!

Όσοι παρακολουθούν από κοντά τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής γνωρίζουν ότι: Σγουρός και ΕΔΣΝΑ είναι πολύτιμοι... για την κερδοφορία του Μπόμπολα!!! 

Σ. Κ.

Οδόφραγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου