Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

(Aλήτες κατοχικοί Δήμαρχοι)! Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ – Αποφάση για κινητικότητα

η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ τα είχαν βρεί με την κυβέρνηση για την αξιολόγιση δομών και την "εθελουσία κινητικότητα".Σήμερα, 17/12 στο ΔΣ γκρινιάζουν, ότι η τροπολογία που ήρθε στη βουλή δεν είναι όπως ακριβώς τα είχανε πει,αλλά πριν προλάβουν να βγάλουν το ψήφισμα ο κ. Γρηγοράκος έστελνε τα mail στους ΟΤΑ. Μιλά για αξιολόγιση με βάση Μελέτη που έγινε με τη συμφωνία της ΚΕΔΕ!!!

ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΔΣ ΚΕΔΕ – ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΗ, ΚΙΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑ











Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

Σε ότι αφορά στο Πρόγραμμα Εθελοντικής Διαδημοτικής Κινητικότητας, το οποίο προβλέπεται σε διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ επισημαίνει ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την καταρχήν συμφωνία.
Καλεί την Κυβέρνηση να δεχθεί τις προτάσεις της ώστε η διαδικασία αυτή να αποτελέσει πρότυπο για τον εξορθολογισμό του υπάρχοντος προσωπικού από τους Δήμους με πλεονάζον προσωπικό σε Δήμους που έχουν ελλείψεις, περιορίζοντας την γραφειοκρατία και τις χρονοβόρες διαδικασίες που σήμερα υπάρχουν.
Απλούστευση και επίσπευση των διαδικασιών είναι το ζητούμενο, τονίζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ώστε να διασφαλίσουμε τους εργαζόμενους από μελλοντικές οριζόντιες πολιτικές που είναι άδικες για τους ίδιους και διαλύουν τις υπηρεσίες των Δήμων.
Τέλος, τονίζει ότι η συγκεκριμένη διάταξη διασφαλίζει με τον ασφαλέστερο τρόπο την αποτυχία εφαρμογής της εθελούσιας κινητικότητας, που μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το πρότυπο για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου