Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Υπηρετώντας τους τραπεζίτες - Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Σημίτη

Υπηρετώντας τους τραπεζίτες - Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Σημίτη
Για πολλές αμφιβολων κινήτρων και αρνητικές κινήσεις του Κωστα Σημίτη μιλούν οι περισσότεροι πλέον Ελληνες
Ο άνθρωπος που με τις μεθοδικές του κινήσεις έφτασε να οδηγήσει τη χώρα μας στους σιωνιστές τραπεζίτες της Goldman Sachs και ανάγκασε τον ελληνικό λαό να βυθιστεί στο σκότος!
Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή
Κεφάλαιο Ίμια:
Το «επεισόδιο» με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας κατά την οποία ο Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των Αμερικανών, κατεβάζοντας την περίπολο των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα. Την ίδια ώρα ανεβαίνουν σ' αυτήν οι τούρκοι κι ύστερα στέλνει τους τρεις ανυποψίαστους ήρωες να εντοπίσουν τους τούρκους που φερεται να ξέρει ότι είναι εκεί! (Μετά από τρεις άκαρπες διελεύσεις τους δίδεται η εντολή να κατέβουν στα διακόσια μέτρα και να... φωτίσουν!)
Με λίγα λόγια έχει αποδοκιμαστεί ότι ήταν σα να τους οδηγεί σε βέβαιο θάνατο αφού οι τούρκοι κομμάντο που είναι πάνω στην μικρή βραχονησίδα δεν ξέρουν ότι είναι στημένο το παιχνίδι κι όταν βλέπουν την κάθοδο του ελικοπτέρου, απλά το... γαζώνουν!

Μετά "επεμβαίνουν" οι ΗΠΑ και λένε να κατέβουν και οι δύο περίπολοι και οι δύο σημαίες και η γκρίζα ζώνη στα Ίμια είναι γεγονός, για το οποίο ο Σημίτης τις ευχαρίστησε δημόσια!
Simitis-imia
Κεφάλαιο Χρηματιστήριο
Η άλλη μεγάλη άκρως αρνητική ενέργεια που επιτέλεσε ο «αρχιερέας» της Goldman Sachs, είναι η απάτη του Χρηματιστηρίου. Με δόλιες παραινέσεις παρέσυρε τον λαό να επενδύσει τα χρήματά του σε χρηματιστηριακές φούσκες και όταν το μπαλόνι έφτασε στις 7800 μονάδες... έσκασε!
Κεφάλαιο Παράδοση Οτσαλάν
Η εντολή ήταν ρητή: Παράδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους!
Η Τουρκία είχε αρχίσει να πιέζει την Ευρώπη και την Αμερική να την βοηθήσουν να συλλάβει τον Οτσαλάν, για να αναχαιτίσει (έτσι νόμιζε) την δράση του ΡΚΚ. Οι σιωνιστές λοιπόν πάτρωνες εφ' όσον είχαν κυβέρνηση της επιρροής τους στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Σημίτη, φέρονται να του έδωσαν εντολή να "δώσει" τον Οτσαλάν στους τούρκους.
Έτσι σε κάποιο ταξίδι του Κούρδου ηγέτη στο εξωτερικό άρχισε το κυνηγητό, ο Apo ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία που μόλις προσπαθούσε με τον Πούτιν να αναστηλωθεί, βρέθηκε ευάλωτη και πίεσε την Ελλάδα να τον δεχτεί. Ο Ναξάκης τον έφερε κρυφά αλλά μετά ήρθε σε συνεννόηση με την κυβέρνηση Σημίτη, που έχει καταγγελθεί ότι είχε εντολή να τον στείλει στο Ναϊρόμπι, στην έδρα της CIA, όπου και στήθηκε το σκηνικό της παράδοσής του...
Πρόκειται για πράξη που αποδοκιμάστηκε έντονα από πολλούς και θεωρήθηκε άκρως επιβλαβής και για τη χώρα αν σκεφτεί κανείς ότι ο Οτσαλάν είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του στον τότε ρεπόρτερ και σημερινό υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο : «Σας απειλούν οι τούρκοι με πόλεμο; Πέντε μέρες αν τους κρατήσετε, θα τους πάρω τα μετόπισθεν και θα τους πετσοκόψω!»
ocalan
Κεφάλαιο Συμφωνία Δουβλίνου ΙΙ
Οι γνωστοί - άγνωστοι Σημίτης - Παπανδρέου, συνυπογράφουν και συναινούν σε μία συνθήκη η οποία προβλέπει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που δυστυχώς σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα.
Το πως λειτουργεί στην πράξη αυτό, το κατανοούμε από τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Σάντερ Βαν Έιλ.
«Η αλήθεια είναι πως δεν σταματήσαμε να σας στέλνουμε τους παράνομους μετανάστες που συλλαμβάνουμε στην Ολλανδία, οι οποίοι ήρθαν εδώ από την Ελλάδα. Για την πολυπληθή αυτή ομάδα προσφύγων, όμως, υπήρξε ειδική συμφωνία με τον κ. Παυλόπουλο. Αυτή έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υφυπουργού Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Νεμπαχάτ Αλπμαϊράκ στην χώρα σας...»
20030219092248
Κεφάλαιο Ευρωζώνη
H μεγαλύτερη αμφίβολη και κατακριτέα πράξη εις βάρος της Ελλάδας που επιτέλεσε ο Σημίτης ήταν η ένταξη στην Ευρωζώνη υπό το κοινό νόμισμα-απάτη ,το ευρώ!
Διότι από ανεξάρτητο κράτος με δικό του νόμισμα, η Ελλάδα έγινε κράτος παρίας, εξαρτώμενο από την ΕΚΤ!
Άρχισε δηλαδή να αγοράζει το ευρώ που κυκλοφορούσε στην επικράτεια και μάλιστα να το αγοράζει ακριβά, δανειζόμενη!
Αυτή η μεγάλη «προδοσία» έγινε με την συνεπικουρία της τράπεζας παγκόσμιας εξουσίας, της Goldman Sachs, η οποία κατηγορείται ότι μαγείρεψε τα ελλείμματα, αφού η πολυετής πορεία τεχνητής υπερχρέωσης της Ελλάδας είχε καταστήσει ανέφικτη την δυνατότητα ένταξής της στην Ευρωζώνη!
goldman-sachs-simitis
Η αμείλικτη για το λαό κατάσταση αυτή συνεχίζεται και στις μέρες μας και είναι σαφές πως όποια κυβέρνηση προκύπτει, συνεχίζει την «πολιτική» του Σημίτη.
Χαρακτηριστικό είναι πως αφού παραιτήθηκε ο διάδοχος του Σημίτη και ανάξιος συνεχιστής του πατέρα του και μετέπειτα και της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, ανέλαβε πρωθυπουργός ο στενός συνεγάτης του Σημίτη Λ. Παπαδήμος!
Μετά τις εκλογές, στην κυβέρνηση Σαμαρά, ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Β. Ράπανος!
Και μετά την παραίτηση Ράπανου, Υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Γ. Στουρνάρας, ο οποίος συνεχίζει να χιλιοβασανίζει τον Ελληνικό λαό με την αήθη οικονομική πολιτική των εντολέων του, που εφαρμόζει με περισσή αναλγησία και θράσος!
Simitis-Stournaras
Στις μεγάλες αρνητικές ενέργειες του Σημίτη, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε την κύρωση της συνθήκης Σέγκεν (υποδομή για την ηλεκτρονική φυλακή), την ολοκλήρωση της καταστροφής της γεωργικής παραγωγής με τα πακέτα στήριξης των χωματερών, τη μετεξέλιξη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου σε φορέα αμάθειας με τον μανδύα της βαθύτερης επιστημονικής ανάλυσης, ώστε η εκπαίδευση να παράγει ή φυτά ή ανειδίκευτους εργάτες!
Ελπίζουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ο Σημίτης και η παρέα του να βρουν την τιμωρία που τους αναλογεί, αν αποδειχθούν τα όσα τους προσάπτονται!Η Δικαιοσύνη πρέπει να μιλήσει. Όσοι διέπραξαν εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδας είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό.
Πηγή: oimos-athina.blogspot.gr/


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/382026/ypiretontas-toys-trapezites---oi-katigories-poy-varainoyn-ton-simiti#ixzz2orsS4gif


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου