Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Προπηλάκισαν τους υπαλλήλους της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» επειδή δεν προσελήφθησαν. (Aλήτες, δουλέμποροι των ΜΚΟ, έφτασε φοβερό το κίνημα των απελπισμένων)!



Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη», με πολίτες να φτάνουν στο σημείο να επιτίθενται σε υπαλλήλους, επειδή δεν προσελήφθησαν μέσω της κοινωνικής εργασίας.


Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Creteplus.gr, συνέβη στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΜΚΟ που ήταν υπεύθυνη για την έκδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος της Κοινωνικής Εργασίας, την «Αλληλεγγύη».

Λίγες μέρες μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων του προγράμματος, συγγενείς και οικεία άτομα αιτούντων που απέτυχαν να προσληφθούν στα πεντάμηνα προγράμματα των Δήμων, απείλησαν και σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, προπηλάκισαν τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη», στο Ηράκλειο.

Οι υπάλληλοι της ΜΚΟ σοκαρισμένοι ζήτησαν την παρέμβαση της Αστυνομίας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το απίστευτο επεισόδιο, αποδεικνύει με τον πιο σκληρό τρόπο, την απελπισία στην οποία έχουν φτάσει οι άνεργοι συμπολίτες μας αλλά και οι οικογένειες τους. Ενδεικτικό του γεγονότος είναι πως η εν λόγω ΜΚΟ κλήθηκε να επεξεργαστεί πάνω από 8.000 αιτήσεις!

Να σημειωθεί ότι στα προγράμματα της Κοινωνικής Εργασίας θα εργασθούν 1.428 Ηρακλειώτες, κατά βάση νέοι, με μισθό περίπου 600 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου