Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια



Σε 24ωρη απεργία με παραμονή τους στον χώρο της Κεντρικής Υπηρεσίας προχωρούν σήμερα, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.


Την απόφαση αυτή έλαβε ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) σε κοινή συνεδρίαση με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), μετά τη γνωστοποίηση ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν έδωσε παράταση δημοσίευσης των αποτελεσμάτων του 2011, που λήγει στις 31/08/2012.

«Το γεγονός αυτό, δηλαδή η δημοσίευση των αποτελεσμάτων, με τις ζημιές από το κούρεμα των ομολόγων, δημιουργεί τεράστιους κινδύνους και ραγδαίες εξελίξεις για την πορεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των εργαζομένων του. Αντιδράσαμε άμεσα και με αντιπροσωπεία της ΟΤΟΕ ζητήσαμε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος δεν μας δέχτηκε. Ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, για να μας διευκρινίσει τις προθέσεις της κυβέρνησης για το μέλλον του ΤΤ και των εργαζομένων του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου