Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ζούσε με το νεκρό σύντροφό της




 

Ζούσε με το νεκρό σώμα του συντρόφου της για πάνω από 1,5 χρόνο! Η Linda Chase 71 ετών, δεν ήθελε να αποχωριστεί, κατά δήλωσή της, το σώμα του νεκρού άντρα της και όλους αυτούς τους μήνες του μιλούσε ενώ παρακολουθούσε αγώνες αυτοκινήτου στην τηλεόραση. Το δικαστήριο του Μίσιγκαν, την κατηγορεί για υπεξαίρεση της σύνταξης και των κοινωνικών βοηθημάτων του συντρόφου της Charles Zigler.
Σύμφωνα με το Sky News η κατηγορούμενη εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Jackson του Μίσιγκαν τρεις εβδομάδες αφότου η Αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Charles Zigler σε μια καρέκλα στο σπίτι τους στα νότια της Πολιτείας. 
Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο 67χρονος Zigler πέθανε από φυσικά αίτια το Δεκέμβριο του 2010, παρά το γεγονός ότι η Chase υποστηρίζει ότι πέθανε τον επόμενο χρόνο. 
Η Linda Chase δεν κατηγορείται για κανένα έγκλημα που σχετίζεται με το θάνατο του Zigler. Ωστόσο, κατηγορείται για πλαστογραφία, καθώς παραχάραξε την υπογραφή του αποθανόντος συντρόφου της και εισέπραξε ποσό ύψους 28.000 δολαρίων από τις συντάξεις και τα κοινωνικά βοηθήματα που λάμβανε αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου