Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απετράπη αυτοκτονία 22χρονου την τελευταία στιγμήΤην αυτοκτονία 22χρονου, απέτρεψαν την τελευταία στιγμή, προχτές το απόγευμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ειδικότερα, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε, ότι 22χρονος εκδήλωσε, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.Μετά από συνεργασία με την εταιρεία της ιστοσελίδας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και ταυτοποίησαν ψηφιακά τα στοιχεία του 22χρονου.

Σε επικοινωνία που είχαν μαζί του ειδικευμένοι ψυχολόγοι της ΜΚΟ «Κλίμακα», ο 22χρονος επιβεβαίωσε τη πρόθεσή του να αυτοκτονήσει και υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

'Αμεσα, αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και εντόπισαν τον 22χρονο, ο οποίος είχε κόψει με λεπίδα τις φλέβες του αριστερού χεριού του και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου