Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ "ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ" ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ SIEMENS-



φωτ. Οδοφρ.
κούμε και πληροφορούμαστε από καλές πηγές ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς είναι τα μάλα θυμωμένος μαζί μας και ότι είναι σφόδρα ενοχλημένος από την κριτική που του κάνουμε. Όμως δεν θα'πρεπε γιατί ο ίδιος έχει πει κατά το παρελθόν ότι απαιτεί να έρχονται όλα στο φως. Όλα στο φως λοιπόν, κύριε πρόεδρε.


Πείτε μας λοιπόν, κύριε πρόεδρε: Ο στενός σας συνεργάτης(νομίζουμε ποιο έμπιστος δεν γίνεται), ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, διευθυντής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε.της ΝΔ και εκ των έμπιστων σας που εικονίζεται μαζί με τον κ. Μουρούτη(λέει ότι σας εκπροσωπεί ενώ ουσιαστικά σας διασύρει φωτό 2) και με σας τον ίδιο (φωτό 1 όπου φαίνεται και ο Μουρούτης), βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε "απευθείας" σχέση με επιτελικό στέλεχος της Siemens που εκ της εργασίας του και της σημαντικής απασχόλησης του γνώριζε πολύ καλά και τον φυγόδικο από την Ελλάδα, γιο του δοσίλογου της Κατοχής πατέρα του; Για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, μιλάμε. Ναι ή όχι κύριε πρόεδρε;



(O γνωστός Μουρούτης των 8.500 ευρω με τον κ.Παπασταύρου)

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ.Παπασταύρου ο κ. Σταύρος Ν. Παπασταύρου είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. Αριστούχος πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας (1990, Valedictorian) έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard (LLM 1992, SJD/abd 1996) υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και του Πανεπιστημίου Harvard. Στο Χάρβαρντ, κύριε πρόεδρε. Εν μέσω προεκλογικής περιόδου αντιλαμβάνεστε ότι το θέμα αποτελεί ζήτημα μείζον ηθικής τάξεως. Σε άλλη ευρωπαική χώρα ίσως θα επέσειε και την έξοδό του από την κομματική σας νομενκλατούρα. Αποτελεί σκάνδαλο, αγαπητέ Αντώνη. Έτσι το λέμε εμείς στην δημοσιογραφία.

Εκτός και εαν οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους. Αναμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου